سلام. دوستان من نرم افزاره share point designer رو از سايت گرفتم که شامل دو پارت به سورت رر بود، نميدونم چه گونه نسبش کنم از حالات رر که در ميآرم هم ستاپی نداره؟؟؟؟؟ از خوده ماکرسافتم گرفتم نصب ميشه ولی اين رو ميخواد تو پيوست هست. ادامه مطلب
رایانه های ایران مورد هجوم شدید کرم خطرناک رایانه ای به نام Stuxnet قرار گرفته اند که تلاش می کند اطلاعات سیستمهای کنترل صنعتی را به سرقت برده و آنها را بر روی اینترنت قرار دهد. اندونزی و هندوستان نیز به واسطه این نرم افزار مخرب مورد هجوم قرار گرفته اند. بر اساس اطلاعات جمع آوری شده توسط...
سلام دوستان من فاینال کات 7 و موشن 4 رو می خوام حالا اگه لینک کسی بده که خوبه وگرنه میخرمش حالا هرکی چه خرید و چه لینک دادن میتونه کمک کنه بسم الله. یا حق ادامه مطلب
سلام نیاز شدیدی به فونتهای فارسی دارم ولی میخوام کامل باشه فونتهای گوناگون :neutral: دوستان لینک بذارید با تشکرImage: http://ir.asre-javan.tk/Yahoo_smilies/53.gif ادامه مطلب
سلام من نرم افزار dream viwer ورژن آخرشو می خوام لطفا هر چه زود تر لینک دانلود رو بدین با تشکر :rose: ادامه مطلب
کسی روش رایت کردن با نرم افزار cdrwin روبلده،من با tz copy یک سی دی قفل دار ساختم ولی می خوام با cdrwin رایت کنم که نتیجه رو ببینم ,ولی بلد نیستم ،راهنمائی می خوام و آیا کسی میدونه غیر از این ، روش رایت دیگری هم هست ویا راه بهتری رو بلد باشه که بشه سی دی قفل دار رو ساخت ،اگه تصویری باشه که چه... ...
سلام به دوستان گل من سریال نامبر نرم افزار الکل 120 رو می خوام کسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ادامه مطلب
به این نرم افزار جالب برخورد کردم.گفتم اونایی که آشنایی ندارن هم با این آشنا بشن حتما هنگام کار با کامپیوتر پشه ها مزاحم شما می شن.راه حل این مشکل نرم افزار پشه پران هستش که فرکانسهایی را ایجاد میکنه تا در یک شعاع مشخصی پشه ها از کامپیوتر شما و شما دوری کنند. دانلود باحجم 2.86 MB... ادامه...
سلام رمزهای جدید آپدیت نود 32 رو میخواستم اگه میشه برام بفرستین. ادامه مطلب
اگر کسی با بازی gta episode from liberty city آشنایی داره حتما سریال نامبر اون رو به من بده.چون توی سی دی اش نبود.تو سایتش هم نبود. با تشکر ادامه مطلب
سلام دوستان من سریال نرم افزار flash banner رو می خوام ممنون ادامه مطلب
با سلام خدمت دوستان من نیاز مبرم و اساسی به برنامه Git-1.7.0.2-preview20100309.exe دارم. ولی متأسفانه سایت code google اجازه استفاده از این برنامه را به ایرانیان نمی دهد. لطفاً اگر کسی این برنامه رو داره و یا می تونه اون رو دانلود کنه اون رو به من ایمیل کنه.(حدود 17 MB هستش). ممنون:rose: ...
سلام به همه:rose: آقا این Erorr چی هست که توی ویندوز 7 گاهی وقت ها هنگام نصب نرم افزار یا خروج از نرم افزار میاد مرسی:rose: ادامه مطلب
سلام من نرم افزار هایadob reader و bablon رو می خواستم به همراه کرک و هر چیز مورد نیازشون با تشکر :rose: ادامه مطلب
سلام. من با پریمیر ادیت میکنم و با فرمت DV فیلم رو رندر میکنم. بعد با Nero 8 فیلم رو رایت میکنم که روی دستگاه DVD اجرا نمیشه(رو PC مشکلی نداره). این مشکلیه که از 2 سال پیش دارم. یه بار ویندوز جدید نصب کردم و مشکل رفع شد. اگه راه حل دیگه وجود داره راهنمایی کنید. با تشکر ادامه مطلب
دوستان من وقتي اسم 1فايل تصويري رو عوض ميكنم فرمت فايل هم عوض ميشه لطفا كمكم كنيد ادامه مطلب
با سلام کسی از دوستان سریال نامبر snagit 9 رو داره برام بذاره ؟؟؟؟ ممنونم :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: ادامه مطلب
میشه یه آموزش کوچولو در مورد رایت با این نرم افزار بدید ممنون میشم ادامه مطلب
سلام من یه دستگاه پخش DVD , و Divx سونی دارم و فیلمی که تو کامپیوتر دارم (Divx) همراه با یه زیر نویس با فرمت srt هست حالا اینو که رایت میکنم تو دستگاه میذارم زیرنویسش نا خوانا میاد چیکار میتونم بکونم ؟ واجبه؟ :-? خیلی ممنون ادامه مطلب
با سلام به همه من ویندوزم در تایپ کردن دچار مشکل شده و مشکل این هست که کلمات به هم نمیچسبند مثلا وقتی پشت سر هم مینویسم به صورت بزرگ تایپ می شوند مشکل از کجاست؟؟؟:rose::rose: ادامه مطلب
سلام توی اینترنت اکسپلوررم چه تغیراتی انجام بدم که نیازی نباشه تا همیشه برای وردو به جیمیلم دیگه یوزرنیم و پسورد نزنم ؟؟؟ مثلا اگر الان وارد شدم و از اینترنت هم خارج شدم فردا که مجددا خواستم برم توی جیمیلم دیگه پسورد نزنم؟؟ ممنوم میشم کمکم کنید........ ادامه مطلب
دنبال نرم افزاري هستم كه حافظه ويندوز را ذخيره كنه و در يك موقع ديگر آن را بارگذاري كنه مثل قابليت Hibernate ويندوز ادامه مطلب
با سلام من 2 نسخه از نرم افزار الکل رو دارم که یکی اصلا نصب نمیشه و دیگری هم وقتی بر روی نصب می زنم کامپیوتر رو مدام ری استارت میکنه ویندوزم هم 7 هست نسخه ی خوبی از الکل 120 همراه با کرک معتبر که توی ویندوز 7 کار کنه رو کی داره؟؟؟؟؟:rose: ادامه مطلب
سلام من نرم افزار VMware Workstation 7 رو دارم ولی متاسفانه سریال ACE Client رو ندارم لذا لطفا اگه این کد رو دارید و یا نسخه کامل : VMware ACE Client License بسیار ممنون می شودم که راهنمایی کنید. ادامه مطلب
سلام دوستان لطفا هر کسی نرم افزار ریکاور خوب میشناسه ::: معرفی کنه با سپاس ادامه مطلب
الان 2 کاربر درحال بازدید انجمن هستند. (تعداد 0 عضو و 2 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
انتخاب بازه زمانی
مرتبسازی
قوانین و اساسنامه