با سلام. از دوستان اگه کسی لطف کنه یه دعوت نامه "پارسااسپیس" برای من ارسال کنه ممنون میشم. با تشکر، امیر قاضی زادهdehkadeyebazi@hotmail.com
اگه شما جزء اون دسته افرادی هستین که نمیدونین در مورد موضوع مورد نظرتون چطور جستجو کنین و نتیجه بهتری بدست بیارین، شاید بتونم کمکی بهتون بکنم. برای جستجوی اینترنتی به صورت رایگان در وبسایت بده بستان درخواست بدید.
کامپیوتر من قادر به دانلود کردن نمی باشد وقتی میخواهم فایلی را دانلود کنم زمان آن بسیار طولانی (حدود یک ساعت )است.حتی یک فایل زیپ. لطفا مرا راهنمایی کنید
چطوري مي شه عكسي رو كه آپلود كرديم در ايميل قرار دهيم(منظورم attach نيست) يعني اينكه بعد وقتي اونو براي طرف مي فرستيم طرف اون رو به همراه مطالب ايميل مستقيما ببينه.مثل ايميلهاي تبليغاتي.ممنون مي شم هر دوستي مي دونه كمك كنه و بگه.
از شرکت " پرداخت " رهنما کامیابان واسطه بین پست و فروشگاه ها چی دانید؟ در مورد شرکت پرداخت که پنل به فروشگاه های طرف قراداد جهت فروش پستی می دهد چی می دونید؟ - متاسفانه هواشی بدی دور این شرکت هست...
سلام دوستان اون امضای خلیج فارس که همتون یادتون هست...... ترکوندیم. باز هم باید دست به کار بشیم. اینبار رقابت بین ایران و اسرا ئیل هستش. تا اینجا به نفع ایران هستش ولی با اختلاف ناچیزی.
با سلام. یه سوال داشتم که اگه از دوستان کسی جواب بده بسیار لطف کرده به بنده حقیر. فقط قبل از مطرح کردن سوال اینکه اگه کسی با نرم افزاری که میخواد معرفی کنه کار کرده و جواب گرفته اون رو معرفی کنه آخه من از چندین نرم افزار استفاده کردم ولی جواب نگرفتم... سوال) چطوری میشه ویدیوهایی که در...
این سرویس از طریق آی پی پ ر و ک س امکان پذیر است ولی چطوری خودم نمی دونم اگر کسی می دونه reply بزنه !
سلام به همه دوستای خودم من در وبلاگم اقدام به توزیع دعوتنامه "پرشین گیگ" کردم. به دلیل محدودیت کسانی که زود تر بیان در اولویت قرار خواهند گرفت.
دوستان من يك دي وي دي رايتر سوني دارم چند وقتيه يه مشكلي براش پيش اومده و مشكلش اينه دي وي دي هايي رو كه رايت مي كنه ديگه نمي خونه در صورتي كه دي وي دي هايي كه خودش رايت نكرده رو به راحتي مي خونه.تازه اون دي وي دي هايي كه رايت كرده هم روي بقيه سيستمها سالم هستند. علتش چي مي تونه باشه؟
به اینقسمت نگاه کنین این قسمت گالری تصاویر من هست از اتاق کنترل رادیو مون http://forum.majidonline.com/album.php?albumid=230
سلام میخواستم بدونم چطوری میشه ثبت نام و ورود در سایت گذاشت(user & password)؟ ضمنا میخواستم اینها رو هم داشته باشه: فرم ثبت نام و قوانین فارسی باشه امکان گذاشتن عکس مثلا کلید برای passwordرو داشته باشه
سلام اين راسته كه ميگن اگر ايميل هاي تبليغاتي كه ميفرستيم بره تو قسمت اسپم ايميل ، سرور هاست رو مسدود ميكنند ؟؟
دوستان سايت پرشين گگي از لحاظ خدمات دهي خوبه؟ يعني اين طوري نيست كه گاهي قطع و وصل بشه و اذيت كنه؟ كلا مي تونه يك سايت خوب براي استفاده كردن از خدماتش باشه؟اگه از فضايي كه ارائه مي ده و همچنين عكسهايي كه آپلود مي كنيم استفاده كنيم مشكل خاصي بوجود نمي آد؟
سلام چطور میتونم دعوت امه ی بالاترین رو بگیرم.هرکس داره لطف کنه و برام بفرسته
با سلام. بچه ها من می خوام لینک مستقیم یه فیلم آموزشی رو از داخل یه فایل asx در بیارم. اما هر کاری می کنم نمیشه ! این فایلم هست.
سلام وقتی فایر فاکس هنگ میکنه دیگه سایت هایی که دیده شده رو نشون نمیده .این مشکل راهی داره؟ مرسی
سلام هنگام ورود به یک سایت این ارور را می دهد: This account has been suspended. Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.
سلام می خواستم سوالم رو تو قسمت مشکلات وبلاگها بذارم ولی نمیدونم چرا صفحه باز نشد .:d می خوام در بلاگفا توی پستم کد بذارم ولی اون قسمتی که توش کد رو می ذارن رو هر چی گشتم پیدا نکردم . کسی می دونه ؟؟؟
توجه توجه سلام به همه بازدید کنندگان و وبلاگ نویسان میهن بلاگ
سلام کسی میدونه adsl پیشگامان کویر یزد خوبه یا نه لطفن کسی میدونه بگه
با قویترین سیستم درج اگهی بر روی اینترنت با ثبت نامو درج اگهی در سایت 5000تومان از مدیر سایت هدیه بگیرید smsو ایمیل به درج کننده اگهی
سلام دوستان یه سایتی چند وقت پیش بود ،که توی فروم هم تبلیغاتش بود . توی اون پروژ هاتون رو براتون انجام میدادن ! اسمش رو یادم رفته کسی میدونه !؟
سلام به همگی من میخوام برای سایتم نقشه سایت بسازم اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنونش میشم راستی سایت مپ سایت هم مثله اینکه خودش نقشه سایت رو میسازه بهت میده اگه راجع به این سایت اطلاعات دارین لطفا راهنمایی کنید
با سلام به کلیه وبمستر های ایرانی شرکت داده گستر ایلــا (شرق) اقدام به ایجاد سیستم مدیریت تبلیغات اینترنتی کلیکی هات هیت (www.HotHit.ir) با اهدافی جدید و روش هایی نوین برای درآمد از طریق اینترنت نموده است ، در این مجموعه با بهره گیری از طراحی حرفه ای ، اینترفس فوق العاده ، امکاناتی جدید ،...
الان 1 کاربر درحال بازدید انجمن هستند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
انتخاب بازه زمانی
مرتبسازی
قوانین و اساسنامه