سلام تا همین چند وقت پیش هر مقاله ای که از طرف یکی از سایت ها مشاهده می شد در حالت offline قابل ذخیره بود... اما مدتی هست که این امکان وجود نداره و فقط در حالت آن لاین این حالت ممکن هست که اصلا جالب نیست چون وقت زیادی میگیره... من نمیدونم مسئولان اون سایت عمدا اینکار رو کردن یا...
سلام من میخوام کاری کنم اگر کسی به ایمیل سایتم مثلا میل زد طوری بشه که اون ایمیل به بره نه آدرس ایمیلم
سلام... دوستان یه سوالی داشتم... چطوری میتونیم بفهمیم که چه سایتهایی تو اینترنت جزو پر ببینده ترین سایتها هستند...
سلام بر همه این تاپیک به منظور بحث درباره تحریم های غیر قانونی گوگل ، یاهو و مایکروسافت نسبت به ایرانیان هست! --- وقتی رفتم که از خدمات تبلیغات گوگل استفاده کنم ، دیدم که این بخش هم برای ایرانیان مسدود شده! همچنین Google Earth
سلام بعد از مدتي خيلي زيادي به سايت مجيد انلاين برگشتم و ديدم اين سايت واقعا خوب كار ميكنه و همه بچه ها خيلي فعال و با حال هستن يه سايت با حال هستش كه مي توني اسم هر سايتي را گه مي خوايي به هش بدي آرشيو كامل سايت را در هر بار تغييرات سايت اينجا هستش خئدتون امتحان كنيد
سلام بر دوستان من دنبال روش و آموزشی میگردم که بشه لینک فایل مثلا پارت های یه فیلم را به صورت آن لاین پسورد گذاری کرد (لینک راپید هستش) بعد دوباره فایل پسورد گذاری شده را روی راپید شیر ذخیره کرد فکرکنم برای این کار نیاز به سرور داشته باشم؟ آیا میشه برای این کار از یه سرور رایگان استفاده...
سلام دوستان من میخوام یه سرویس اس ام اس برای سایتم راه اندازی كنم و نیاز به یك مركز ارائه دهنده شماره اس ام اس و اس ام اس پانل تحت وب دارم . ممنون میشم دوستان شركتهایی رو كه تو این موضوع كار كردن و قابل اعتماد و با كیفیت هستن رو معرفی كنن . ممنون
با سلام دوستان لطف كنن كرك نرم افزار IE Antivirus ورژن 3.4 را در تاپيك قرار بدن. قبلا از زحمات شما عزيزان سپاسگزارم.
سلام من با یک آیدی گروهی در یاهو ساختم که به عنوان مدیر شناخته میشه آیا میتونم آیدی که با اون گروهم را ساختم عوض کنم مثلا با این آیدی ساختم 888888 کاری کنم که این آیدی جایگزین بشه 9999999
من یه هاست دارم با60 gig BW و تا 7 ماه هم شارژ داره اگر کسی تعویض می کنه با اکانت 6 ماهه رپید شر بگه تعویض کنیم هاست: 1گیگ فضا 60 گیگ پهنای باند
سلام همونطور كه ميدونين اينترنت اكسپلورر توي ويندوز XP جاوا نداره منم نميدونم از كجا دانلودش كنم.. لطفا هر كي ميدونه لينك مستقيم دانلود بزاره تا ما هم به فيض برسيم..
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز همينطور كه مي دونيد " MF Radio " يك راديوي جاوا هستش براي موبايل كه يه سري ايستگاههاي پيش فرض توي اون هست . كسايي كه با اين راديو كار كرده اند شايد با كد زير آشنايي داشته باشن :
سلام آقایون من نیاز به یک آدرس اینترنتی دارم که مانند عکس زیر بتونه نرخ ارزهای بازارهای بین المللی رو به صورت آنلاین نشون بده. کارم خیلی گیره اگه می تونید من رو راهنمایی بکنید در حقیقت می خوام این آدرس اینترنتی رو یا یه فایلی که به صورت خودکار یه صفحه ساده شبیه این عکس رو نشون میده رو در...
سلام لطفا سایتهایی که به نظرتون از لحاظ طراحی حرفه ای هستن معرفی کنید. فــــــــــــــــــــــور ی فـــــــــــــــــــــوری
درود ، من برای بالابردن رنکینگ و رتبه سایتم در موتورهای جستجو می خوام از سرویس های تیم های SEO کار کمک بگیرم چندتا مثل : iranseo.com یا tigersware.com یا iran-seo.ir یا seo.niazerooz.com می خواستم بدونم کدومشون مطمئن و متبحر ترند و گفته هاشون به حقیقت نزدیک تره یا شما جای بهتر یا فرد...
سلام ، خوبید ؟ من واسه وبسایتم دنبال فرد یا تیمی می گردم که تبلیغات سایتم رو بهشون بسپارم انتظاراتی که دارم :
با سلام بی زحمت یکی بیاد توضیح بده که چه جوری میشه برای یاهو گروپ قالب ساخت و چه کار باید کرد تا این قالب به صورت پیش فرض همیشه موقع ارسال ایمیل باشه ؟؟؟؟؟ تو رو خدا یکی بیاد کمک کنه خدا خیرتون بده
سلام من که دیگه درام از دست این جی میل و حتی یاهومیل دیونه میشم . نمیدونم برای من فقط اینطوریه یا برای همه . ولی هرچی توی اینترنت به فارسی و انگلیسی سرچ میکنم انگار مشکلی برای کسی مثل من پیش نیومده نمیدونم چرا نمیشه دیگه فایل هایی با حجم بالای 500کیلو را در یاهو و یا جی میل اتچ کرد
دوستان در صورتي كه تمايل داريد با http://www.parscloob.com تبادل لينك داشته باشيد. به من از طريق آدرس ايميل : omid_turbo at yahoo اطلاع بديد. بازديد روزانه : + 5000 Current AlexaRank for parscloob.com: 60,978 صفحات ايندكس شده : + 7000
سلام دوستان سایت : http://ahvazcity.com بنده به چند نفر همکار جهت بروز رسانی سایتم احتیاج دارم که به سیستم مدیریت محتوای IranNuke آشنایی داشته باشند. در بخش http://news.ahvazcity.com
استادان عزیز،سلام،من امروز در شرکت یکی از دوستانم دیدم که با استفاده از یک خط تلفن ،که با سرعت 31Kb به یک سرور وصل شده بود اون سرور خیلی راحت و با سرعت بسیار بالا می تونست به این سیستم دسترسی کامل داشته باشه، و به نوعی از راه دور کنترل کنه می خواستم بدونم با چه نرم افزاری این امر امکان پذیره،و...
سلام من می خوام ویندوزم رو عوض کنم و با اون تمام Privacy فاکس شامل : history ، پسورد و کوکی ها هم می ره
با سلام به تمامی دوستان. من نرم افزاری رو جهت ارسال پی ام به افراد یک روم در یاهو مسنجر می خواستم. قبلا از خزنده می شد استفاده کرد ولی الان یاهو یک کد امنیتی برای ورود به روم ها گذاشته captchat کسی برنامه ای سراغ داره که بشه با وجود کد امنیتی در داخل روم ها تبلیغ کنه ؟! با تشکر از...
با عرض پوزش از مدیر انجمن لطفا نبندیدش ممنون سلام من این موزیک را میخوام کسی داره برام بفرسته یا لینک دانلود بذاره فقط لینک درذست من توی اینترنت گشتم همه ی لینک ها خراب بود
با اینکار تمام حساب و کتاب شرکتهای مورد نظر بهم میریزید طوری میشه که به پاتون میفتن برای یکبار هم که شده خودمون مثل مرد کارامون درست کنیم از قانون این مملکت که خیری نیست تنها تحمل 1 ماه کافیست فکر کنید adsl توی ایران راه اندازی نشده آسمون به زمین نمیاد هر کسی حاضر به اینکار هست اینجا اعلام کنه من...
الان 1 کاربر درحال بازدید انجمن هستند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
انتخاب بازه زمانی
مرتبسازی
قوانین و اساسنامه