ا سلام من می خواهم در سایتم از تگ h1 استفاده کنم ولی به دلیل بزرگ بودن اندازه ی قلم می خواهم css بنویسم که اندازه ی اون رو کوچیکتر کنه . ایا چنین کاری برای موتورهای جستجوگر تقلب محسوب می شه ؟ همچنین می خواهم به تعداد زیاد از این تگ در صفحاتم استفاده کنم . ایا این هم تقلبه یا نه؟
سلام من یه سایت ساختم که می خواهم امکاناتی رو بهش اضافه کنم . در چندتا سایت دیدم که ابزاری دارند که آخرین خبرها رو در سایت نمیاش می ده . می خواستم ببینم چه سایت هایی چنین امکاناتی ارائه می دهند . می خواهم برای سایتم پرداخت آنلاین ایجاد کنم . مثل سایت های فروشگاه های انلاین که پرداخت...
من ميخوام قيمت ارز - بورس - طلا - نفت را در داخل يه سايت نشون بدم بايد چكار كنم ؟ كسي كد يا برنامه اي نداره ؟
سلام ... خوبین ؟ من یه table دارم که می خوام در صفحه طوری قرار بگیره که هم از چپ و راست در وسط قرار بگیره و هم از بالا و پایین خب مشکلی با وسط موندن از چپ و راست ندارم اما مشکل من اینه که چطور کاری کنم که از بالا و پایین در وسط صفحه قرار بگیره ...
ا عرض سلام خدمت شما دوستان چند وقتی است یک سایت دینامیک حراجی بروی سرور لینوکس با رابط CPANEL ایجاد کرده ام ولی با یک مشکل بزرگ روبرو شده ام . به ناگاه هاستم که مال شرکت یوپیج Upage.net حجمش از 60 70 مگ صفر میشه و همزمان دسترسی من read-only میشه .
با سلام خدمت همه ی طراحان وب عزیز :D. من یه سوال داشتم البته 2 تا سوال : 1- من یه اسکریپ فروشگاه دارم که میخوام این رو روی یه هاست رایگان امتحان کنم تا ببینم که چه جوریه اما هر کاری می کنم نمی تونم . من از خیلی ها پرسیدم ولی بهم گفتن که نمیشه اما یکی از دوستان من همینکار رو کرد و هم...
باب سلام من یه متن 200 صفحه ای دارم با فونت b nazanin و اندازه 14 و چند تنظیم دیگر حالا می خواهم این متن را به همین صورت و با همین تنظیمات به html تبدیل کنم با خود وورد که انجم دادم به هم ریخت کپی پیست کردم داخل فرانت پیج هم به هم ریخت ممنون میشم کمکم کنید
با سلام آیا میشه کاری کرد که صفحه سایتی که توسط کاربر باز میشه، آدرسشو از توی هیستوری مرورگر حذف کرد؟ کدی برای اینکار وجود نداره؟ و یا کدی که کل هیستوری رو پاک کنه؟
سلام دوستان خوب من می خواهم که یک فایل استریمینگ را که فرمت wax هست که معمولا سایتهای رادیو مثل همین bbc و اینا ازش استفاده می کنند رو در یک صفحه پخش کنم یعنی به صورتی که نیازی به باز کردن آن از طریق مدیا پلیر ویندوز نداشته باشه یعنی یک پلیر (ترجیحا فلش) داشته باشه که اون رو توی صفحه...
سلام . این مبحث رو من زیاد دیدم تو دنیای طراحی و برنامه نویسی وب . اما می خوام این سوال رو مطرح کنم : چطور میشه کسی طراح وب باشه ولی برنامه نویسی وب بلد نباشه ؟ یعنی موقع طراحی نباید بدونه تکست باکس چیه ؟ ( مثلا ) نباید تفاوت دکمه ها رو با هم بدونه ؟ رویداد ها رو بشناسه ؟ و ..............
سلام دوستان من یه مشکل بزرگ دارم با iframe من از سیستم دیتالایف استفاده میکنم
...
سلام به همه ببخشید من دنبال یه ت م پ ل ی ت با فرمت اچ تی ام ال میگردم برای سایت کتابخونه. یه تاپیک دیدم که مربوط به درخواست بود ولی چون خیلی وقت بود راکد مونده بود نمیشد توش درخواست داد. شرمنده که پست جدید زدم. میخوام ساده باشه ترجیحا به شکل زیر: ...
من چند تا قالب سایت شیک می خوام کسی واسه دانلود اگر کسی سراغ داره لطفا لینک بده ممنون
با درود بی پایان نمونه قرارداد هایی کاملا حقوقی جهت دانلود کاربران گرامی در سایت قرار گرفت، دوستانی که نمونه های دیگر و یا کاملتری رودارند، زحمت پیوست کردن آن را بکشند. سپاسگزارم. نمونه قرارداد پيشنهادي پورتال نمونه قرارداد پيشنهادي براي امنيت شبكه هاي كامپيوتري
سلام من می خواستم بپرسم که چطوری میشه یک قالب دینامیک مثل کاری که قالب مشهد تیم انجام داده انجام بدم قالب php nuke اونا میشه توش چند تا بلوک ایجاد کرد توش که در دو طرف قسمت اصلی صفحه دیده میشن و حتی میشه جاشو عوض کرد.کسی میتونه راهنمایی کنه که این طور قالب ها چطوری ساخته میشن؟؟؟ ممنون
من یه صفحه دارم که از 4 قسمت تشکیل شده header وpic و body و footer . گرافیک این صفحه با 4 رنگ مختلف طراحی شده که طبق هر رنگ چند عکس مطابق با رنگ آمیزی تمپلت قرار داده شده (در قسمت pic ). من می خوام با هربار باز شدن(refresh) صفحه یه تمپلت مثلا به رنگ قرمز با یه image مربوط به آن باز...
majidonline/smiley_new/majidonline_ghelgheli.gif سلام من دارم یه فرم طراحی می کنم که می خوام یه آدرس(URL) رو به یه فیلد از اون فرم ربط بدم یعنی نتیجه آدرس (مثل نمایش ساعت مجید آنلاین) رو تو اون تکست باکس نشون بده ممنون میشم اگه کسی بهم کمک کنهmajidonline/smiley_new/majidonline_nomood.gif
سلام دوستان چه طور ميشه تويه سايت به يك تكست باكس خاص فوكوس داد ممنون
با سلام من یک برنامه با ویژوال بیسیک نوشتم که قسمتی هم جهت چاپ دارد که در این قسمت از crystal report v9.22 استفاده کرده ام. اما من می خواهم این برنامه ام را به صورت ستاپ شده درآورم و روی هر سیستمی هم که crystal report نصب نیست قابل اجرا باشد. اما نه با install shield توانستم بدون مشکل ستاپی...
سلام من X و Y یک آبجکت را با دستور زیر بدست میارم اما در firefox کار نمیکنه کد HTML: this_x=event.clientX this_y=event.clientY کسی دستوری برای استفاده در ff داره؟
با سلام. من به کد جاوایی نیاز دارام که صفحه جدید رو بدون آدرس بار باز کنه، منظورم رو بهتر توضیح میدم. من یه گالری عکس دارم، میخوام وقتی کسی روی یکی از عکسها کلیک میکنه تا اون عکس رو در اندازه بزرگش ببینه من میخوام صفحه جدیدی باز بشه که در اون صفحه وقتی عکس بزرگ باز میشه نوار آدرس وجود نداشته باشه،...
با سلام من خیلی دنباله این اسکریپت گشتم ولی تو سایت نیافتم! در کل من میخوام وقتی تمام عکس ها و غیره لود شد سایت به نمایش در بیاد! و اینگونه نباشه که سایت کم کم بالا بیاد و عکس ها نصفه نیمه نشون داده شه تا کامل شه! یه دفعه سایت کامل بیاد بالا!!(چون قبلش Preloader میخوام بزارم!) اگر راهی...
سلام من یک تابع نوشتم که توش دو تا مقدار رو جمع میکنه و میریزه توی سومی مشکل اینجاس که بجای جمع کردن میزارشون کنار هم چون از نوع رشته هستن راه حلش چیه؟ میشه تبدیل کرد؟ function sumation(first,second,third){
من وقتی از Browser object و متود execWB اون برای پرینت استفاده میکنم بازم Print Dialog باز میشه!در صورتی که با execWB(6,-1) رو ویندوز XP باید کار کنه.کسی میدونه مشکل چیه؟!اگه ActiveX یا راه دیگه ای رو میشناسد، بگین.
الان 1 کاربر درحال بازدید انجمن هستند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
انتخاب بازه زمانی
مرتبسازی
قوانین و اساسنامه