* Next * colspan = \Please wait ... Five 5 light - fall into the Performance Management Mistakes There is no panacea, performance management is not universal. Enterprise Performance Management System is based on the strategic direction established a scientific management system.... ...
سلام افتخار دارم بگم 450,000 هزار بازیکن از سراسر جهان حیرت زده از فرهنگ و هنر ایرانی، همین الان همه چیزشونو گذشتند کنار و دارن با زی تانکی آنلاین (http://tankionline.com#friend=cef8a8381) رو بازی میکنن! این بازی که در نسخه اول تونشت جایزه بهترین سایت روز دنیا رو کسب کنه، توسط گروهموه از روسیه،......
سلام من چندتا سوال در مورد سیدیهای رایج در بازار ایران داشتم و چون خودم در ایران نیستم میخواستم بدونم الان چی هست تو بازار، اول از همه جدیدترین کینگ مال چه زمانی هست و قیمتش چنده و اصلا بدرد بخوره یا بهتر از اونم هست؟ همچنین دنبال یه بازی فوتبال خوب هستم و تا ۲ سال پیش یادمه PES... ...
سلام من چندتا سوال در مورد سیدیهای رایج در بازار ایران داشتم و چون خودم در ایران نیستم میخواستم بدونم الان چی هست تو بازار، اول از همه جدیدترین کینگ مال چه زمانی هست و قیمتش چنده و اصلا بدرد بخوره یا بهتر از اونم هست؟ همچنین دنبال یه بازی فوتبال خوب هستم و تا ۲ سال پیش یادمه PES بهترین......
I like the simple happiness ادامه مطلب
Cry and laugh Cry cry and laugh and laugh about but for now there are a few, but I feel can not understand. about a few years ago,MAC Cosmetics Wholesale (http://www.wholesale-maccosmetics.com), I happened to see in every Friday a certain TV's \for the winner, and has high rewards. I first......
سلام. ۲۸ ام مرداد سالروز کودتای آژاکس هست که طی اون محمد مصدق از کار کنار گذاشته شد... طی صحبت هایی که با هسته ی اصلی و تیم دیفیس شد این پروژه از ۴ روز پیش کلید خورده شد و هنوز ادامه دارد...: نمونه : http://www.hgc.gov.uk/sun.html بازتاب خبر در : ادامه مطلب
What are you learning on: Qin Xiao What are you learning ??????????????????Analysis: Qin Xiao, ????????????????? Original starting on 2009-01-20?? Popularity: 8326 are the most famous street Xi Lu, located in the center of the city. However, we also have a road outside the apartment Xi Road,......
با سلام و خسته نباشید می خواستم از طریق کامپیوتر بفهمم که چطوری نام مودم dial up رو بفهمم نه داخل کیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ادامه مطلب
The Denver Broncos lost their top two running backs in Sunday's opening full-camp practice. They were Knowshon Moreno and Correll Buckhalter.Knowshon Moreno twisted awkwardly as he attempted to catch a pass along the sideline in a seven-on-seven drill, then was carted off the field. Moreno...
کامپیوترهای آینده با الهام از مغز انسان ساخته میشوند دانش > فناوری اطلاعات - راز پردازش مغز انسان سالیان درازی است که دانشمندان را به خود مشغول داشته است؛ اما دانشمندان علوم رایانهای با شبیهسازی انتقال اطلاعات بین نورونها امیدوارند که در آینده نزدیک، رایانههایی...
سلام یادش بخیر اولین روزی که من با این اقای مجید خان اشنا شدم و الان فکر کنم کمتر کسی هست که در صنعت چاپ و گرافیک باشه و اسم ایشون رو نشنیده باشه. و بی اختیار یاد همون روزای اولی افتادم که با فتوشاپ 4 و 5 سر و کله میزدم . اون موقعها از سایتهای خارجی اطلاعی نداشتم و خیلی اتفاقی در تل تکست... ...
سلام دوستان عزیز تو این پست قصد دارم که شما رو با یه مجله ی اینترنتی رایگان آشنا کنم.بنده از اولین شماره ی این مجله پیگیرش بودم و از مطالب و طراحی های زیبای اون واقعا لذت بردم به همین خاطر به تک تک شما عزیزان مخصوصا کسانی که با طراحی علاقه مند هستید پیشنهاد می کنم که حتما این مجله رو...
آپلود سنتر قدرتمند ویوا دانلود مکانی است برای نگهداری فایلها و تصاویر شما که توانسته فضایی بی نهایت را برای هر کاربر در نظر گیرد تا شما بتوانید فایل های خود را بصورت دائمی در آن نگهداری کنید این آپلود سنتر سرعت لود بالایی را در نمایش عکس و آپلود فایل دارا می باشد از امکانات دیگر این...
dvb-t يا گيرنده ديجيتال وسيله اي هست كه توسط آن ميتونيد برنامه هاي تلوزيون را با كيفيت DVD مشاهده بفرمايد و ضمنا ميتونيد اگر خونه نبوديد به دستگاه برنامه بديد كه روشن بشه و شروع به ضبط كردن بكنه از ديگر مشخصات دستگاه: Image: http://www.maadiran.com/persian/images/DTVC_XDVB-121_BigImage.jpg ...
سلام از شبیه سازی امواج مغز چه میدانید؟ آیا می دانستید امواج مغز پس از فعالیت خاصی تغییر می کنند این نرم افزار به شما این امکان را می دهد تا این امواج را سبیه سازی کنید مثلا برای آرام شدن از فرکانس ریلکسیشن استفاده کنید این نرم افزار بر پایه اثباتی علمی کار می کند که برای اثبات آن می توانید به... ...
موبایل رایگان یک ماه پیش به من ایمیلی اومد که باور نکردم موبایل , HDTV و ... رایگان ، من هم باور نکردم خوندم و عضو شودم حالا دیروز گوشی برام اومد به خاطر همین میگذارم تا شما هم عضو بشین مدت اومدن گوشی حدود 3 هفته هست گوشی که من انتخاب کرده بودم ایفون 16گیگ ثبت نام (برای دریافت هدیه رایگان......
درود ERank Booster منحصربه فردترين نرم افزار بهينه سازي و افزايش بازديد در دنيا با امکانات و قابليت هاي بي نظير جهت دانلود تقديم مي گردد. لينک دانلود: http://erankbooster.com/download/ERank-Booster.zip لينک پشتيباني آنلاين: http://erankbooster.com/support/livezilla.php سايت فارسي:... ادامه...
یک شرکت تولیدکننده تجهیزات رایانه ای همزمان با آغاز جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی نوع جدیدی از حافظه های فلاش "یو. اس. بی" را عرضه کرده است که شبیه به بازیکنان تیمهای شرکت کننده در این رقابتها هستند. شرکت تایوانی "ای- دیتا" این حافظه فلاش "یو. اس. بی" را عرضه کرده است این محصول نه تنها یک......
این یک پروژکتور کوچک در سایز ۲.۵ در ۲.۵ اینچ است که به راحتی در کیف کنار بقیه وسایل قرار می گیرد و می تواند تصاویر را با کیفیت WVGA و رزولوشن 854x480 پخش کند. سایز تصاویر بر اساس فاصله پروژکتور بین ۹ تا ۸۰ اینچ متغییر است. برای پخش فایل ها نیاز نیست که پروژکتور SP-H03 سامسونگ را به... ...
*Kaspersky نهایت امنیت در دنیای مجازی را میسر کرد* کمپانی کسپرسکی به تازگی محصول جدیدی را به سبد کالاهای خود افزوده که در بازار جهانی بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. این کمپانی با علم به این موضوع که امنیت صرفا به کمک یک آنتی ویروس فراهم نمی گردد، تمام دغدغه های امنیتی کاربران خانگی را...
*راهاندازي مركز عمليات امنيت در كشور* معاون فنآوري اطلاعات شركت ارتباطات زيرساخت گفت: براي اينكه بتوانيم از حمله به شبكه جلوگيري كرده و قبل از اينكه ويروسي وارد شبكه شود آن را شناسايي و با آن مقابله كنيم، پروژه مركز عمليات امنيت را در دست داريم. محمدعلي آريانيان - معاون فنآوري...
اغلب بازيگران بازار نرمافزار ايران معتقدند در بازار خردهفروشي آنتيويروسهاي کشور شرکت روسي کسپرسکي پيشتاز است ولي ظاهرا اين سلطه چندان هم دور از دسترس رقيبان جديد و قديمي اين عرصه نيست. به گزارش عصر ارتباط، بازار ويروسکشها از ديرباز يکي از معدود بخشهاي موفق خردهفروشي نرمافزار در...
*هجوم سايبري عليه پايگاه اينترنتي دولت کره جنوبي* کره جنوبي اعلام کرد يک پايگاه اينترنتي دولتي هدف حمله هکرهايي از چين قرار گرفت. خبرگزاري آلمان از سئول گزارش داد، وزارت اداره و امنيت عمومي کره جنوبي اعلام کرد، حمله چهار ساعته که چهارشنبه شب روي داد از حدود 120 سرور اينترنتي از چين...
*رخنه امنیتی ایمیل کاربران آیپد را تهدید کرد* شرکت تلفن آمریکا (AT&T) دسترسی به یک وبسایت اینترنتی که هکرها از آن برای انتشار اطلاعات ایمیل و تماس 114 هزار کاربر آیپد استفاده میکردند را مسدود کردهاست. به گزارش بیبیسی، در بین این اطلاعات، اطلاعات تماس حساس بعضی افراد نظیر رام... ...
الان 1 کاربر درحال بازدید انجمن هستند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
انتخاب بازه زمانی
مرتبسازی
قوانین و اساسنامه