...
سلام به همه ببخشید من دنبال یه ت م پ ل ی ت با فرمت اچ تی ام ال میگردم برای سایت کتابخونه. یه تاپیک دیدم که مربوط به درخواست بود ولی چون خیلی وقت بود راکد مونده بود نمیشد توش درخواست داد. شرمنده که پست جدید زدم. میخوام ساده باشه ترجیحا به شکل زیر:
من چند تا قالب سایت شیک می خوام کسی واسه دانلود اگر کسی سراغ داره لطفا لینک بده ممنون
با درود بی پایان نمونه قرارداد هایی کاملا حقوقی جهت دانلود کاربران گرامی در سایت قرار گرفت، دوستانی که نمونه های دیگر و یا کاملتری رودارند، زحمت پیوست کردن آن را بکشند. سپاسگزارم. نمونه قرارداد پيشنهادي پورتال نمونه قرارداد پيشنهادي براي امنيت شبكه هاي كامپيوتري
سلام من می خواستم بپرسم که چطوری میشه یک قالب دینامیک مثل کاری که قالب مشهد تیم انجام داده انجام بدم قالب php nuke اونا میشه توش چند تا بلوک ایجاد کرد توش که در دو طرف قسمت اصلی صفحه دیده میشن و حتی میشه جاشو عوض کرد.کسی میتونه راهنمایی کنه که این طور قالب ها چطوری ساخته میشن؟؟؟ ممنون
من یه صفحه دارم که از 4 قسمت تشکیل شده header وpic و body و footer . گرافیک این صفحه با 4 رنگ مختلف طراحی شده که طبق هر رنگ چند عکس مطابق با رنگ آمیزی تمپلت قرار داده شده (در قسمت pic ). من می خوام با هربار باز شدن(refresh) صفحه یه تمپلت مثلا به رنگ قرمز با یه image مربوط به آن باز...
سلام من دارم یه فرم طراحی می کنم که می خوام یه آدرس(URL) رو به یه فیلد از اون فرم ربط بدم یعنی نتیجه آدرس (مثل نمایش ساعت مجید آنلاین) رو تو اون تکست باکس نشون بده ممنون میشم اگه کسی بهم کمک کنه
سلام دوستان چه طور ميشه تويه سايت به يك تكست باكس خاص فوكوس داد ممنون
با سلام من یک برنامه با ویژوال بیسیک نوشتم که قسمتی هم جهت چاپ دارد که در این قسمت از crystal report v9.22 استفاده کرده ام. اما من می خواهم این برنامه ام را به صورت ستاپ شده درآورم و روی هر سیستمی هم که crystal report نصب نیست قابل اجرا باشد. اما نه با install shield توانستم بدون مشکل ستاپی...
سلام من X و Y یک آبجکت را با دستور زیر بدست میارم اما در firefox کار نمیکنه کد HTML: this_x=event.clientX this_y=event.clientY کسی دستوری برای استفاده در ff داره؟
با سلام. من به کد جاوایی نیاز دارام که صفحه جدید رو بدون آدرس بار باز کنه، منظورم رو بهتر توضیح میدم. من یه گالری عکس دارم، میخوام وقتی کسی روی یکی از عکسها کلیک میکنه تا اون عکس رو در اندازه بزرگش ببینه من میخوام صفحه جدیدی باز بشه که در اون صفحه وقتی عکس بزرگ باز میشه نوار آدرس وجود نداشته باشه،...
با سلام من خیلی دنباله این اسکریپت گشتم ولی تو سایت نیافتم! در کل من میخوام وقتی تمام عکس ها و غیره لود شد سایت به نمایش در بیاد! و اینگونه نباشه که سایت کم کم بالا بیاد و عکس ها نصفه نیمه نشون داده شه تا کامل شه! یه دفعه سایت کامل بیاد بالا!!(چون قبلش Preloader میخوام بزارم!) اگر راهی...
سلام من یک تابع نوشتم که توش دو تا مقدار رو جمع میکنه و میریزه توی سومی مشکل اینجاس که بجای جمع کردن میزارشون کنار هم چون از نوع رشته هستن راه حلش چیه؟ میشه تبدیل کرد؟ function sumation(first,second,third){
من وقتی از Browser object و متود execWB اون برای پرینت استفاده میکنم بازم Print Dialog باز میشه!در صورتی که با execWB(6,-1) رو ویندوز XP باید کار کنه.کسی میدونه مشکل چیه؟!اگه ActiveX یا راه دیگه ای رو میشناسد، بگین.
سلام دوستان من در حال طراحي يك سايت هستم .در يك قسمت از اين سايت تاريخ تولد توسط كاربر وارد ميشود. من براي اين قسمت از dropdownlist استفاده ميكنم.كاربر اول سال بعد ماه و بعد روز رو انتخاب ميكنه. چون ماهها تعداد روزهاي مختلف دارن ميخواستم تعداد روزه در ليست روز تغيير كنه. شنيدم كه اين كار با جاوا...
سلام من يك سري دستور جاوا اسكريپت در يكي از صفحه هاي سايتم گذاشتم كه وقتي اونها رو با frontpage وقبل از اينكه صفحه به بانكم متصل بشه اجرا مي كنم ، اجرا مي شن ولي وقتي صفحه ام رو در wampserver/localhost اجرا مي كنم اين دستورات كار نمي كنن چه كار بايد بكنم ؟
با کلیک کردن بر روی لینک نتیجه در صفحه جدیدی باز می شود که شامل 2 تا Ffame هست که نا Frame اولی لود نشه. فرم دومی لود نمی شه. (پس از لود کامل فرم اول فرم دوم لود میشه) : کد HTML:
من چند وقت پیش توی یک کتاب خونده بودم که میشه با استفاده از API در برنامه ویژوال بیسیک یک آدرس اینترنتی رو به مقداری که میخوایم خلاصه کنیم. حالا یادم رفته کسی از دوست اطلاعی در این مورد داره ؟ ممنون
من يك سري دستور VBscript مي خوام تا چك كنه textbox خالي نباشه و هم براي اينكه تاريخ وشماره تلفن درست وارد شده باشه ممنون مي شم اگه كمكم كنيد
مخفی کردن error های صفحه:
با چه دستوری میشه متن حرکت داد مثل marquee کد html ممنون میشم اگر پارامتر برای چپ به راست یا معکوس کردن یا سرعت داره بگین
سلام من می خوای یه سرچ باکس تو سایت بزارم . اما یه مشکل دارم . کد HTML: نمی دونم به جای value چی بزارم؟ تا اینکه محتویات اون اینپوت سرچ تو اونجا نوشته بشه . ممنون می شم اگه کمک کنید
سلام بچه ها. اين کد رو ببينيد: کد:
با سلام خدمت همه آیا راهی هست که تو وب بشه از میکروفون صدا ضبط کرد؟
يك موتور جستجو گر آماده براي سايتم مي خوام به زبانjava script : :roll:
الان 1 کاربر درحال بازدید انجمن هستند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
انتخاب بازه زمانی
مرتبسازی
قوانین و اساسنامه