سلام من ادماين ويندوز هستم ولي وقتي ويخوام ريجستري رو اديت كنم ميگه امكان اديت توسط ادماين غير فعال شده من وقتي متوجه شدم كه تو منوي tool اكسپلوررم گزينه فولدر آپشن حذف شده بود و ميخواستم ترميمش كنم حالا چيكار كنم (تو هر دو تا ويندوزم اين اتفاق افتاده)
با سلام به همه با چه برنامه اي ميشه acc را به mp3 تبديل كرد ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام..من یک برنامه میخوام که با اون بشه از طریق کامپیوتر و با هدفون و میکروفن تماس تلفنی برقرار کرد.
سلام من دنبال یه برنامه برای قفل گزاشتن روی ویدئو سی دی هستم. کسی چیزی در این باره میدونه؟
ميخواستم بدونم تا حالا اينجا كسي باهاش كار كرده ؟ به درد مي خوره؟
با سلام در این برنامه وقتی یه Dvd رو تبدیل به Vcd می کنید زیرنویسش رو نمیاده حالا برا این راهی هست؟
'کسی هست که با BitDefender Internet Security v10 و Spy Sweeper v5.0.7.1608 کار کنه؟
سلام بعد از یک ماهی که bitdefender 10 رو از p30world دانلود کردم و نصب کردم ... اشکال میگیره و میگه که لایسنس کود شما اکسپایر شده! چیکار میشه کرد ...؟
دوستان سلام: وقتی دیدم مایکروساف این کار کثیف رو کرده اولش اعصابم خورد شد.کاری که شاید اکثر شما ها دچار آن شدید و نمیدانید چه بکنید. وقتی ویندوزم update شد و کامپیوتر را restart کردم دیدم پیغامی به این مضموم آمده (Windows GenuineAdvantage Notifications) و پنجره ای با این خطا باز می شود:
من يك فايلپاور پوئنت دارم كه بر رويش پس ورد گذاشته اند البته براي ديدن ( فقط خواندني) پس وردش را دارم ولي پس ورد اصلي ( تغييرات) را ندارم اگر از نرم افزاري جهت حذف پس ورد پاورپوئنت اطلاع داريد مرا خبر كنيد
تقويم شمسي با قابليت پيغام گذاري و همچنين دارا بودن تاريخ هاي هجري و ميلادي در پنجره نمايش پيام نرم افزار Sun Calendar داراي سه قسمت اصلي به شرح زير ميباشد: 1.پيام گذاري: دراين قسمت شما تاريخ وپيام مورد نظر خود را وارد ودکمه تأييد را کليک ميکنيم. 2.تنظيمات: در اين قسمت شما برنامه را...
كپي ويندوز ايكس پي خود را در عرض فقط 2 ثانيه قانوني ( اصلي ) نماييد. در اين فايل ابزاري براي تغيير كليد اصلي Windows Key ويندوز وجود دارد . 1) با استفاده از keyfinder.exe يا port_rockxp_v4.exe كليد ويندوز(Windows Key) خود را تغيير دهيد به كليدي كه در فايل تكست وجود دارد. يعني...
سلام. من دارم برای یکی از آشناها یه وبسایت درست می کنم. از نظر وبسایت و ... مشکلی ندارم. اما یه سبد خرید می خواد چون تو کار طراحی بیزینس کارت و ... هست، می خواد مردم آنلاین بتونن خرید کنن. کسی یه سبر خرید خوب و آسان سراغ داره؟
سلام شما با استفاده از این نرم افزار ، میتوانید ، برای هر کسی که به کامپیوتر شما ، دسترسی دارد ، محدودیت در نظر بگیرید و بطور کلی ، افراد رو ( کوچک و بزرگ ) برای دسترسی و کار با کامپیوتر ، کنترل نمایید ، حتی میتوانید برای اونها زمان
با سلام خدمت دوسان من مي خواستم بدانم كه به چه طريق مي توان يك فايل اجرايي (EXE) را به سرويس هاي ويندوز اضافه كرد تا براي اجراي برنامه نياز به login كردن به ويندوز نباشد و وقتي سيستم عامل با بيايد به صورت اتوماتيك اجرا شود. لطفا راهنمائي.....
سلام نماز و روزه هاتون قبول... به نظر شما برترین نرم افزار یوتیلیتی کدام هست؟ advanced system optimizer یا system mechanic یا سایر... چون من تو مجله کامپیوتر جوان خوندم که advanced system optimizer برترین هست ولی می خوام بدونم حالا هم این حرف صحت داره یا نه؟ یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه...
قوي ترين نرم افزار در زمينه انجام كارهاي رباطيك كامپيوتر شما همچنين قابليت استفاده از اين نرم افزار در شبكه و انجام كارهاي مشخص شده حتي در سر ساعت http://rapidshare.com/files/335517/auto.part1.rar http://rapidshare.com/files/335518/auto.part2.rar ...
من یه مقاله می خوام درباره سیستم کار Dvd و Cd ها . مثلا نحوه ذخیره اطلاعات و اینکه مثلا چه جوری اطلاعات روی اونا خونده میشه ..مرسی
فاير فاكس همين امروز صبح نسخه RC3 رو بيرون داد فعلا فقط واسه لينوكس كه من لينكش رو مي زارم اگه واسه مك يا ويندوز هم داد همينجا مي نويسيم:D کد: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/2.0rc3-candidates/rc1/
با سلام خدمت دوستان , می خواستم بدانم کسی نسخه کرک شده nod 32 رو داره برام بزاره ترجیحا ورژن 2.5 متشکرم
با سلام میخواستم بدانم بهترین نرم افزاری که برای گرفتن پشتیبان از برنامه های تحت ویندوز معرفی میکنید کدامه؟ البته نسخه ای که فری باشه یا سریال داشته باشه؟
سلام چطور ميشه bookmark هاي firefox رو export كرد!؟؟ اميدوارم منظورم رو رسونده باشم! مي خوام از يه سيستم واسه سيستم ديگه Bookmark هام رو جابجا كنم!
با سلام من مقداری فایل و برنامه و MP3 را می خواهم در داخل DVD رایت کنم. برای رایت از برنامه Nero استفاده میکنم ولی هر دفعه بعد از کپی اطلاعات و دریافت موفقیت آمیز بودن عملیات. وقتی DVD را باز میکنم windows پیغام "درست نبودن فرمت DVD" را میدهد. درضمن حالتهای ISO را بجز ASCII امتحان کرده ام ولی...
الان 1 کاربر درحال بازدید انجمن هستند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
انتخاب بازه زمانی
مرتبسازی
قوانین و اساسنامه