سلام دوستان خسته نباشيد اولا من مي خواهم بدونم اسم اين منو چيه؟ دوما فايل php , html , ........ همين منو رو مي خواستم به نظر من اين سايت نهايت گرافيكه
سلام دوستان من برای یک سایتی که با اکسپرشن طراحی کردم یک منو کرکره ای که فلشه درست کردم تو فایر فاکس و اپرا درسته ولی تو اکسپلور 7 منو رو نشون نمیده . منو رو هم با برنامه 123 Flash Menu v4.0 و Sothink DHTML Menu 9 ساختم با هر دو همین مشکلو دارم لطفا کمک کنید . چی کارکنم؟؟؟
سلام من میخوام یه سایت برای یکی از دوستان دانشجو طراحی کنم گه تقریبا شبیه سیستم فروشگاه هست . البته میدونم برنامه ها و اسکریپت های فروشگاه ساز زیادی هست ، اما من نمیخوام از هیچ برنامه و اسکریپتی استفاده کنم . چون استادشون قبول نمیکنه . میخوام تو صفحه اولش تقریبا چند تا محصول باشه که...
سلام من تو سایت ( کد: http://www.freehostia.com ) که سرویس رایگان هاست و دامین میده عضو شدم که روش جوملا هم نصب بود ولی می خواستم خودم یاد بگیرم که چه جوری جوملا رو نصب کنم که آموزشش رو گرفتم انجام دادم ولی تو مرحله(پیکربندی هاست) چهارم این پیغام رو میده
اگه کسی بتونه معرفی کنی عالی می شه؟ یه سیستم مدیریت محتوای فارسی به زبان aspx
با سلام خدمت تمام دوستان چطوری می تون یک منو شبیه به یاهو البته با قسمت های دلخواه خودم بسازم
درود بر شما موتور جستجو گر گوگل ، به سایت شما بنا بر دید خود امتیاز و ارزش میده. این امتیاز دادن بر این نیست که ارزش سایت شما در دیگر موتور های جستجو همین قدر باشه. الیته یاهو نیز منطق خودش رو داره. دوستانی که اطلاعاتی در رابطه با ارتقا سطح امتیاز دهی سایت توسط گوگل دارند، آن را در اختیار...
سلام بچه ها میخواستم ببینم برنامه ای مثل front page هست که بشه باهاش قالب های php رو تغییر داد ؟
سلام به تمام بچه ها دوستان من چند تا سوال كوچيك دارم من دارم يه سايت طراحي ميكنم حالا چند تا مشكل دارم 1.ميخوام تو يك فيلد كاربر قيمت رو بنويسه
سلام میخوام یه تالار گفت و گو بخرم مثل : www.forum.p30world.com
سلام من تو سایتم موقع ورود به بخش مدیریت به این ارور برخوردم: Server Error in '/' Application. Validation of viewstate MAC failed. If this application is hosted by a Web Farm or cluster, ensure that configuration specifies the same validationKey and validation algorithm....
سلام خدمت دوستان.چجوري يه سيستم عضويت براي وب درست كنم؟.غير از جاست پرشين
همه قالب ها برای بلاگفا طراحی شده اند . + " دانلود ... "
سلام من این style رو روی جدول گذاشتم ولی در ie کار میده ولی هیچ تاثیری روی opera/firefox نداره. چه طوری مشکل رو حل کنم؟ اینم کد:
خب دوست دوستم دانشجوئه اونم بلد نیست و داره خودشو به درو دیوار میزنه:D منم بهش گفتم که بکس اینترنت بلدن ----------------------------------- پروژه شامل صفحه لاگین میشه و صفحه بعد از یوزر نیم پسورد اگه یوزرنیم رو درست زدیم بره تو صفحه دوم
درود بر شما 10 سایت پربازدید کننده جهان، از دید alexa.com Google google.com
سلام، خواستم بدونم در حال حاظر قیمت طراحی هر صفحه وب چقدره؟ اگه قیمت هاست و دومین هم دارید لطفا بگید، ممنون... علیرضا.
سلام كي مي تونه طريقه ساخت فرم ارتباط با ما رو تو اين تاپيك آموزش بده ؟ ممنون مي شم يكي به دادم برسه
سلام دوستان از اساتید و دیگر دوستان میخوام منو در این کار کمک کنند. من میخوام قالب سایت طوری باش که وقتی کاربر سایت را باز میکنه اول متن های سایت لود بشه بعد قالب عکس ها وقالب گرافیکی سایت ممنون میشم راهنمائیم کنید .
با سلام با تشکر بسیار از دوست عزیزم آقا مجید که خیلی لطف کردن و اجازه دادن که این تایپیک برای بحث و تبادل نظر در مورد تقویم شمسی با جاوا اسکریپت ایجاد بشه. این تقویم بصورت 100% با جاوا اسکریپت نوشته شده و تقویم را بصورت ماهیانه نمایش داده و بصورت Date Picker عمل میکند. با اینکار، کاربر...
سلام. سوال: چطور ميشه چند تا ALTER رو با یه Query انجام بدم؟ مثلاً اين سه تا رو توي يه query بنويسم : کد:
سلام بچه ها من تازه میخوام visual basic 6 رو یاد بگیرم من این برنامه روو دانلود کردم ولی نمیدونم کجا باید اجراش کنم اگه میشه کمک کنید
از همگي معذرت مي خوام. تاپيک سوال در مورد سينتکس ALTER در MySQL رو اشتباهاً به اينجا فرستادم
الان 1 کاربر درحال بازدید انجمن هستند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
انتخاب بازه زمانی
مرتبسازی
قوانین و اساسنامه