سلام. مي خواستم بدونم الان تو برنامه نويسي از كدومش استفاده مي كنند، error handling يا exception handling؟ ادامه مطلب
با سلام خدمات دوستان . من یه تازه کار php هستم ، هرچی گشتم یه تاپیک مناسب پیدا کنم که مشکلمو بگم پیدا نکردم ، اگر اسپم هست بهم بگید. مشکله من اینه که یه کدی زدم ، اما وقتی که داده هارو به دیتا بیس میفرسته ، تو دیتا بیس ثبت نمیشه . کد هارو ضمیمه کردم . در ضمن هر موردی که بد نوشتم اگه میشه... ...
نظرتون در مورد این کد چیه؟ خطاها رو به کاربر نشون نمی ده و در یک فایل ذخیره می کنه. Code: ---------
سلام. آیا عبارت منظم برای حروف فارسی هم داریم مثل حالت زیر که کاراکترهای مجاز رو برای نام کاربری چک می کنه: Code: --------- preg_match ('/^ ({6, 35}) --------- ادامه مطلب
به نام خدا با سلام، مثلاً تصور می کنیم امروز 1-9-2010 است. حالا اگر بخوایم بفهمیم دیروز این تاریخ چه تاریخی بوده باید چکار کرد؟ ممنون ادامه مطلب
یه جونمردی میتونه مشکل منو برطرف کنه؟ هیچ session تو سیستم من کار نمیکنه حتی ساده ترین session که یک متغیر رو از یک پیج به پیج دیگه ببره وچاپ کنه . در صورتی که همون برنامه تو سیستم هایی دیگه کار میکنه .من سیستم عامل و wamp5 رو reinstall کردم و session.auto_start = 1 قرار دادم ولی جواب... ...
سلام دوستان ممنون میشم منو در برطرف کردن ارورهای فایل php زیر یاری کنید ( فایل مربوط به اسکریپت فروشگاه میباشد ) اولین اروری که در اسکریپت میده این هست : Code: --------- Parse error: syntax error, unexpected 'ادامه مطلب
سلام. من سیستم لوگینم برای رمزهای md5 ای که خودم وارد می کنم، خوب کار می کنه، ولی اومدم و اطلاعات رو از کاربرانی که تو SMF ( سیستم انجمن های گفتگو ) هستند استفاده کردم، و نمی تونه بخونه. نمی دونم، مگه اس ام اف از نوع دیگری از رمزگذاری استفاده می کنه؟ راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ادامه مطلب
سلام من میخوام یه سبد خرید تو سایتم درست کنم. کاربر تو صفحات مختلف یه چک باکس یه سری محصول رو کلیک میکنه، این کلیک ها باید یه جایی ذخیره بشه (قائدتا باید تو کوکی یا session باشه تا تو همه صفحات معتبر باشه). میخوام وقتی کاربر محصول و انتخاب میکنه صفحه refresh هم نشه. بعد تو صفحه اتمام خرید id همه......
سلام. كدي رو بررسي مي كردم كه اومده بود با submit فرم اين كار رو انجام مي داد: Code: --------- document.getElementById('txtPass').value = Hash(document.getElementById('txtPass').value + document.getElementById('hidKey').value); --------- Hash يك تابع كه خودش نوشته بود، كاري با اون... ادامه...
با سلام دوستان من بخش توضیحات مطالب سایتم یک فیلد هست به نام description که حاوی یک مشت کد HTML هست واسه هر مطلب و داخل این کد های HTML ما تگ IMG داریم واسه عکسا که این عکسا آدرسشون اینطوریه: mysite.com/img/image.jpg حالا به دلیل لیفتر شدن سایت:sad: ما سایت رو بردیم تو دامین جدید. ولی مشکل... ...
سلام من یه اسکریپت چت آنلاین میخام مثل این سایت http://www.novinsysparsi.com/ ممنون ادامه مطلب
سلام در این آموزش چگونگی ذخیره *تصاویر دودویی (باینری)* در* بانک اطلاعاتی و نمایش آنها در PHP* را خواهید آموخت * در این قسمت فقط ذخیره تصاویر را می آموزید*، در آینده *قسمت دوم* آن که نمایش تصاویر است را خواهم گفت *چرا تصاویر را در بانک اطلاعاتی ذخیره کنیم؟* ممکن است شما بخواهید در...
سلام دوستان من مقالات و اطلاعاتی پیرامون فریم وورک زند میخواستم. ممنون میشم کمکم کنید. اگر درباره فریم وورد های دیگه هم مطالبی به فارسی هست ممنون میشم بدید. ادامه مطلب
سلام سوالم اینه که ip کاربر بازدید کننده رو به یک متغیر تخصیص بدیم. نمی دونم تابع چیزی داره پی اچ پی یا نه. ولی خودم به یه نتایجی رسیدم. سوال بعدیم این میشه بین @$REMOTE_ADDR $_SERVER کدوم باید استفاده بشه؟ ادامه مطلب
به نام خدا سلام، اصولاً کاربران آنلاین رو از چه روشی میشه بدست اورد؟ یعنی اینکه چه روشی یا روش های برای اینکار وجود داره؟ ممنون ادامه مطلب
سلام. لطفاً روش ساخت یک سایت خبرخوان مثل پارسیک http://news.parseek.com رو آموزش می دین. در مورد ساخت این سایت باید چه نکاتی رو در نظر گرفت. امکانات خاص ، کلاسهای آماده و یا سایت و مقاله ای رو برای آموزش می شناسین؟ با تشکر ادامه مطلب
با سلام به دوستان من در تنظیمات php.ini اینها رو دارم . gd GD Support enabled GD Version bundled (2.0.34 compatible) GIF Read Support enabled GIF Create Support enabled PNG Support enabled WBMP Support enabled ادامه مطلب
فرض مي كنيم توي يكي از url سايتمون متغيري مثل x=... داريم كه نمي خوايم كاربر مقدار x رو ببينه، دو تا تابع تو php داريم به نام هاي base64_encode و base64_decode كه مي تونيم مقدار x رو انكد و سپس ديكد كنيم. آيا اين كار از لحاظ اصولي مشكلي يا سربار يا محدوديتي داره؟ ادامه مطلب
سلام. مي خوام براي سايتم ثبت نام بزارم. اعضا بايد براي خودشون پسورد انتخاب كنند. نمي خوام پسوردها رو clear تو database ذخيره كنم. بهترين راه براي رمز كردنش چيه؟ به جز يه md5 تنها مثلا md5(pass) در ضمن كسي كد كپچا خوب سراغ داره؟ ادامه مطلب
سلام چندتا سوال داشتم : من دارم یه سیستم مشابه انتخاب واحد مینویسم که user & pass از قبل تعریف شده واسه هر نفر و برنامه login رو نوشتم .بعد از login کاربر وارد صفحه خودش میشه که درسهایی که برداشته ار دیتابیس خونده میشهو در یک جدول نمایش داده میشه تا اینجا مشکلی نیس ساختار بانک : 3تا جدول هست:......
سلام. من از کد زیر استفاده کردم ولی با اینکه تو لوکال خوب جواب می ده ولی رو هاستم اصلا جواب نمی ده. مشکل از چیه ؟ اینم کدی که استفاده کردم : PHP: --------- mysql_query('set character set utf8;'); --------- ادامه مطلب
معني و مفهوم كد زير چيه؟ آيا مي شه ورودي ها رو با تابع زير فيلتر كنيم منظورم اينه كه اين تابع براي جلوگيري از sqlinjection كافيه؟ Code: --------- function Safe_SQL($Str_Input) { if(get_magic_quotes_gpc()): function_exists('mysql_real_escape_string') ?... ادامه مطلب
سلام دوستان من یک کد دارم که وقتی لینک rss رو بهش میدی و روی ارسال کلیک میکنی ،rss رو برات لیست میکنه حالا من می خوام این کد رو طوری تغییر بدم که وقتی از یک لیست اسم یک سایت رو انتخاب کردم اتوماتیک بره rss اون رو برام نشون بده، دیگه نیازی به وارد کردن آدرس نباشه، خودم از قبل آدرس رو براش تعریف... ...
سلام بر دوستان گرامی من یک برنامه دارم که دیتابیس آن mysql است و در ویندوز 32bit کار می کند اما وقتی برنامه ام را در ویندوز 64bit نصب کردم چند مشکل با mysql دارم که می خواستم شما دوستان گرامی من را راهنمایی کنید. 1.در select کردن فارسی مشکل دارد به عنوان مثال: 'علی'=Select * from test......
الان 1 کاربر درحال بازدید انجمن هستند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
انتخاب بازه زمانی
مرتبسازی
قوانین و اساسنامه