سلام چرا وقتی در HTML اعداد و تاریخها را به صورت فارسی تایپ کرده به پاکت پی سی منتقل کرده و با opera آن صفحه را باز می کنیم اعداد و تاریخها انگلیسی نشان داده می شود چه راه حلی دارد ادامه مطلب
با سلام و خسته نباشید سوالی که دارم این است در یک صفحه که بوسیله فریم دو قسمت کرده ام در یک قسمت که فهرست مطالب را گذاشته ایم و لینک شده هستند چطوری لینکها را در پنجره پایینی می توانیم مشاهده کنیم .ممنونم ادامه مطلب
سلام نمیدونم مطرح کردن این سوال جاش اینجا بود یا نه یا اصلا مطرح شده بود یا نه اگر نبود عذر میخوام گشتم چیزی که به درد من بخوره ندیدم من مبخوام طراحی سایت یاد بگیرم الان هیچی از این کار نمیدونم ولی علاقه شدیدی به یاد گرفتنش دارم الان نگید با چی میخوای کار کنی از این جور سوالا اصلا اطلاعاتی... ...
سلام بچه ها . یه مشکلی دارم . میشه کاری کرد که ترتیب لود شدن اجزای یک صفحه را معین کرد؟ مثلا فرض کنید دو تا فلش دارم که می خوام ابتدا دومی لود بشه و بعدش اولی یا ایتدا محتوای یک Table که لود شد پس از اون لود شدن یک تگ خاص شروع بشه. تشکر. ادامه مطلب
سلام دوستان ببخشید میخواستم بپرسم قالب یه سایت رو چه طوری میشه به قالب بلاگفا تبدیل کرد . ( ممنون ) . ادامه مطلب
The?? Love since ancient times to? All and today? There??, Get? Love of people has been, and? There? Love the people forever?? Have not??? Situation. Ancient to today?? Western foreign? Love story? Less?? I believe if I? Live in??, In another?? Behalf, I? Photo??? To? More? More? Love small ?,...
خیلی جالبه ! داشتم یه کدی رو از بانک پاسارگاد برمی داشتم بعد هی زیر لینک های عکسی یه خط می اومد موقعه کلیک کردن کلی ور رفتم آخر دیدم وقتی* * رو می زارم دیگه اون خط ها نمایش داده نمیشه !!! جریان چیه ؟ ادامه مطلب
با سلام دوستان عزیز اگر می خواهید که برنامه نویسی HTML را بیاموزید این فرصت را از دست ندهید. کل مطالب بر روی یک فایل PDF که با ZIP7 کمپرس شده. وبلاگ دانلود نرم افزار (http://abltab.mihanblog.com/) برای دانلود کلیک کنید. (http://www.xlpar.com/fezysy5nl4zq/HTML_Learning.7z.html) ادامه مطلب
سلام خسته نباشید همونطور که می دونیم بلاگفا اجازه استفاده آیفرام رو نمیده موندم از چه راهی این رو توی وبلاگ پشتیبان سایتم نمایش بدم http://www.98patogh.com/forum/last.php یکم فکر کردم راه جاوا اسکریپت یادم امد یک فایل js ساختم و این کد رو گذاشتم داخلش Code: ادامه مطلب
با سلام و خسته نباشید یک سوالی داشتم ، برای (تکرار هدر و عباراتی چون صفحه بعدی و ...)در تمامی صفحات در حالت لوکال چه باید کرد . اگر جواب بدهید ممنون میشم. ادامه مطلب
سلام چطوري رنگ {لينكي كه روش كليك يا كليك نميشه} رو تغيير بدم الان لينك بدون اينكه كليك كنم روش { آبي} هست و لينكي كه روش كليك مي كنم { بنفش } هستش. حالا بايد چي كار كنم رنگ 2 تاش تغيير كنه؟ :-? ادامه مطلب
با سلام من با asp.net یه وب سایت کوچیک ساختم از چه کدی در css استفاده کنم تا قالب با تمامی رزولیشن ها و مانیتورها متناسب شود کوچیک یا بزرگ یا بهم ریخته نشود ادامه مطلب
درود با توجه به انتشار اولین سری از آموزش های طراحی قالب برای سیستم whmcs که در وب هاستینگ تاک منتشر نمودیم و بعنوان اولین و تنها آموزش در وب می باشد ، تصمیم گرفتم این آموزش را در انجمن های پرشین تولز نیز منتشر کنم تا دوستان بتوانند با استفاده از این آموزش قالب مورد نظر خود را برای این سیستم... ...
سلام به همگی من با نرم افزار Adobe Dreamweaver CS5 کار میکنم می خواستم سایت فارسی طراحی کنم چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟ ادامه مطلب
سلام دوستان عزیز یه کمکی می خواستم من چند صفحه ی آماده می خواستم بدونم چی جوری می تونم به صورت آنلاین مدیریتش کنم یعنی براش یه ادمین ساخت می دونم این کار رو باید با پی اچ پی نوشت از یکی کمک می خوام خیلی ضروری ممنون می شم کسی کمک کنه یا یه سی ام اسی رو واسا مدیریت صفحات پویا به من معرفی کنه لطفا...
سلام دوستان من توی صفحه محصولات سایتی که دارم طراحی میکنم. یه BOX دارم که اسمش ContentBox هست. که بصورت Table هست . حالا میخوام درون این Table در واقع بزرگترین Cell مربوط به اون جدول میخوام محصولات را با کد محصول بصورت عکس 99x99 پیکسلی بذارم. حالا به نظرتون چطوری پیش برم ؟ در حال حاضر من......
با سلام خدمت دوستان گرامی یک قالب کلی با Div ها و ساختار درونی با Table ایجاد کرده ام. این قالب به خوبی در Mozilla و Chrome کار میکنه ولی نوبت به Internet Explorer که میرسه گوشه های زیر قالب ام از Container اصلی میزنه بیرون . در واقع من یک Class از Topic هام دارم که این Class درون Container... ...
با سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم ببینم قالب سایت را با Div بزنیم بهتره یا با Table جدول ها که در واقع در استفاده از div ها باید از css استفاده کنیم که تقریبا 80% بلدم. چیزی که هست میخوام بدونم طراحی قالب با Table بهتر نیست ؟ چون من با div کار کردم مثلا یک قسمتی از قالب میخوام نوشته اضافه کنم... ...
سلام من داخل یک فرم یک عدد دکمه دارم که فعلا Disabled هست .ومی خوام وقتی کل صفحه لود شد دکمه فعال بشه .کد زیر رو تو قسمت Body نوشتم اما چون دکمه داخل فرم هست عمل نمیکنه PHP: --------- --------- کاریش میشه کرد؟ ادامه مطلب
سلام ، آقا چطو میشه واسه آبجکت ها سایه گذاشت ؟ فقط با عکس میشه ؟ ادامه مطلب
Image: http://rpp5ig.bay.livefilestore.com/y1ptPQVNqhxMNDAWXZolNscSmgw2TlRHnpZiNjHKI6ai13Ww4fendR3RJM9PECXlG2P-hL0HRv6__Z8RseLCjI_aZhnnsA0vLH2/number-5-sign-square1.png تو این تاپیک به مقدمات "نسخه پنجم زبان نشانه گذاری ابرمتن" یا همون HTML5 می پردازیم Image:... ادامه مطلب
A professional online presence is very important for people like auto dealers, as they deal with a highly competitive market. A website will help them to establish a strong online presence. Using a * Custom Web Design (http://www.intellixmedia.com/) *will help them in creating unique and... ...
سلام خسته نباشید اساتید گرامی میشه در مورد این عکس یه توضیحی بدین ؟ Image: http://up.iranblog.com/Files/3fc4d366f503447a85ab.png یعنی Standard Attributes و Event Attributes منظورمه ممنون ادامه مطلب
سلام دوستان.من یک صفحه html دارم. پس زمینه ی تصویر #303030 .(تقریبا مشکی) میخوام وسطش یه table بزارم.داخل table هم یه td گذاشتم که پس زمینه نقره ای داره و روش یک براش زدم که صورتی هست.ولی نمیدونم چه رنگی رو انتخاب کنم که وقتی متن روی قسمت صورتی قرار گرفت واضح دیده شه.لطفا راهنمایی کنید. ادامه...
با سلام ، یک کدی داریم که امکان جستجو در صفحات اچتمل را می دهد ولی در موبایل جواب نمی دهد آیا کسی در این مورد می تواند کمکی کند. خیلی ضروری می باشد. با تشکر کد:
الان 1 کاربر درحال بازدید انجمن هستند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
انتخاب بازه زمانی
مرتبسازی
قوانین و اساسنامه