+ پاسخ به موضوع
صفحه 4 از 4 ابتداابتدا ... 2 3 4
نمایش نتایج 61 تا 70 از 70 مجموع

موضوع: افزايش بازديد کننده سايت

عضو سایت

پیشفرض Cvp: 32

من فقط يه چيز ميگم.از اينكه وقت خودتون رو تلف كنيد و بريد توي وبلاگ هاي ديگران بخوايد نظر بديد پرهيز كنيد.اينكار علاوه بر اينكه فايده نداره بلكه وقت شما رو مي گيره و مانع ميشه تا بتونيد به وبلاگتون بيشتر برسيد.يا علي مدد [img]majidonline/smiley_new/majidonline_ghelgheli.gif[/img]

عضو سایت

سلام

ممنونم .. شما بزرگوارید.

در این مورد نیاز به بحث زیادی داریم، اما به طور خلاصه ...

1. هیچگاه تعداد بک لینکها به صورت غیر منطقی افزایش پیدا نکند و دارای سیر منطقی باشد.

2. بهتر است در شروع به سراغ مرتبط ترین سایتها و دایرکتوریها بروید.

3. در انتخاب کتگوری دقت کنید تا نزدیکترین به محتوای سایت شما باشد.

4. در قیمت گذاری یک سایت، تعداد بک لینک از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.

5. رنکینگ گوگل تابعی از امتیازات متعدد از جمله بک لینک واقعی و سالم می باشد.

6. تا جای ممکن به صورت دستی اقدام به سابمیت کنید، زیرا استفاده از سابمیترها نیاز به تجربه و تخصص بالایی دارد تا بهترین نتیجه ها را ارائه دهد.

7. ...

نقل قول:

<div>
    نویسنده echessdesign
    [url=showthread.php?p=620643#post620643" rel="nofollow">

عضو سایت

من از سابمیترهای متعددی برای تست کارایی هاشون استفاده کردم. رایگان هم پیدا میشه! .. میتونید سرچ کنید.

بعضی سایتها هم برای شما اینکار رو انجام میدن. هندیها از همه ارزون ترن...

اما به نظرم اگه دستی سابمیت کنید بهتر رشد میکنید، چون با نرم افزار اطمینان کمتری وجود داره و ریزه کاریها هم بی نهایته.

متاسفانه فرصت اینکار رو ندارم، اما یه نگاه به اینجا بندازید :

http://www.directorymaximizer.com/

http://www.seocompany.ca/directory/w...n-service.html قیمتها رو هم میتونید ببینید!

نقل قول:

<div>
    نویسنده reza_24
    [url=showthread.php?p=620692#post620692" rel="nofollow">

عضو سایت

فرمایش شما درسته ، اما در صورتی که اون وبلاگ دارای ویزیتور قابل توجه و رنکینگ بالا نباشه..

در ضمن توی این تاپیک و پست های آخر اون بیشتر صحبت از دایرکتوریها بود که تفاوت زیادی با وبلاگها دارند!

نقل قول:

<div>
    نویسنده BassGraphic
    [url=showthread.php?p=621106#post621106" rel="nofollow">

عضو سایت

با سلام و درود به همه

مطالبتون مفیده ، مفیدترش کنید.

---

به نظر من توی مدت کم نباید انتظار رنکینگ و بازدیدکننده بود ، بلکه اگه سایتی خوب کار کنه ، مسلما با اون تبادل لینک میشه ، موتورهای جستجو هم از اون حمایت می کنن و... که اینها با صرف وقت انجام پذیره!

همچنین فکر کنم لینک دایرکتوری های بیش از حد شلوغ هم دردی رو دوا نکنه

--------------

آرزوی موفقیت ایرانیان را دارم

عضو سایت

با سلام

..

هرچند رنکینگ، تاثیر زیادی توی افزایش بازدید داره ، اما فقط یکی از موارد مرتبط با اسم این تاپیک هست.

این تاپیک رو اتفاقی دیدم، اما به نظرم جای بحث داره و به همین دلیل، آپدیتش می کنم.

..

صحبت شما در مورد اهمیت کار کردن کاملاً درسته.. اما زیادی مثبت و ایده آل نگر هست.

در حالی که توی دنیای پر رقابت سئو ، هر روز تکنیکهای جدید و کشفهای جدید از الگوریتمهای سرچ انجینها صورت میگیره، علاوه بر بهبود محتوای سایت، توجه به مسائل خارجی خیلی مهم هست. وقتی با طراحی یک برنامه ی ساده، یا استفاده از دایرکتوریها و لینک اکسچنجها ، میشه در مدت کوتاه و به موازات بهبود محتوای سایت، بک لینکهای زیادی به دست آورد، انجام ندادن اینکار یک اشتباه هست!

شاید نتونید یک بمب گوگلی درست کنید، اما حداقل، میتونید یک نمودار رشد، با شیب زیاد داشته باشید.

..

دیر وقت هست! اگه علاقه ی دوستان رو ببینم، حتماً در ادامه، همون یه ذره اطلاعات که دارم رو به اشتراک میذارم.

دوستان دیگه که در این زمینه اطلاعات دارند هم وارد بحث بشند.

نقل قول:

<div>
    نویسنده sabasoft
    [url=showthread.php?p=665465#post665465" rel="nofollow">

عضو سایت

نقل قول:

<div>
    نویسنده hypermatrix
    [url=showthread.php?p=674243#post674243" rel="nofollow">

عضو سایت

نقل قول:

<div>
    نویسنده rezadaraee
    [url=showthread.php?p=600221#post600221" rel="nofollow">

عضو سایت

در چه موردی ؟

تاثیرات کسب رتبه ی بالا در سرچ انجینها یا آموزشهای سئو؟؟

اگه منظور شما سئو باشه ، باید بدونید که با دنیای بزرگی روبرو هستید که هر روز با تغییرات و پیشرفتهایی همراه هست. پس تکیه به یک منبع خاص به عنوان مرجع یادگیری، کافی نیست.

زمانی که وبسایت شما خودش رو برای موتورهای جست و جو آرایش کنه، باعث توجه بیشتر اونها خواهد شد و اینکه موتورهای جستجو چه معیارهایی برای این علاقه مندی دارند، علم SEO رو تشکیل میده..

تکنیکهای پایه ای سئو ، همونهایی هستند که بارها و بارها از زبون خیلی از کاربرای همین جا یا بعضی وبلاگ نویسها شنیدید و بیشتر به عناصر on-page اشاره دارند، اما به دلیلی فنی بودن اون، خودشون بیشتر دنبال راهکارهای off-page میرن!!

البته باید توجه داشت که عناصر on-page باعث پربار شدن سایت و ماندگاری بیشتر و حتی همیشگی ویزیتور خواهد شد و برای وبمستر عاقل و دوراندیش، اهمیت اون کاملا مشخص هست.

عنوان این تاپیک میطلبه تا به موضوعات گسترده تر از سئو هم پرداخته بشه! در واقع تمام عوامل منتهی به افزایش ترافیک ( که چه بهتر که این ترافیک targeted باشه )

و پر واضح هست که ترافیک حاصل از موتورهای جستجو میتونه هدفمند ترین ترافیک باشه و باید برای شناخت الگوریتمهای موتورهای جستجو ( و از اون مهمتر، الگوریتمهای قضاوت یک ویزیتور!!!)، باید سئو رو شناخت.

مباحث حرفه ای و دقیق سئو نیاز به پیش زمینه های اطلاعاتی داره که برای شروع ، یک وبسایت رو به شما پیشنهاد می کنم تا کمی با مبانی کار و حتی اصول حرفه ای آشنا بشید. همین میتونه شروع بحث باشه تا دوستانی هم که علاقه مند هستند، هدفمند تر سوال بپرسند و از گفتن سوالات کلی ، خودداری کنند.

سئو

بخش آرتیکلها رو ببینید

نقل قول:

<div>
    نویسنده parsinet
    [url=showthread.php?p=675724#post675724" rel="nofollow">

عضو سایت

شما لطف دارید

امیدوارم بقیه ی دوستان هم به مباحث تخصصی که به نفع وبلاگ و وبسایت خودشون هست، علاقه نشون بدن تا این تاپیک پربار تر بشه

نقل قول:

<div>
    نویسنده emoneycentre
    [url=showthread.php?p=675547#post675547" rel="nofollow">

+ پاسخ به موضوع
صفحه 4 از 4 ابتداابتدا ... 2 3 4

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مشاهده موضوع هستند. (0 عضو و 1 مهمان)

کلیدواژه های این مبحث

قوانین ارسال

• نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید