ميشه ازتون خواهش كنم لطفا يه توضيحي در مورد ورژنهاي مختلف دريم ويور از ورژن mx تا آخرين وژنش يه توضيحي بدين ممنونم . و ميشه بگين توي چه مدتي ميشه با يادگيري معمولي و روزي 2 ساعت بطور مداوم چند روزه ميشه اين نرم افزار رو ياد گرفت و بهش مسلط شد؟ ادامه مطلب
سلام به همه من از يكي از دوستان شنديم كه با Dreamweaver CS5 ميشه قالب جوملا طراحي كرد، منظورم اينه كه يصورت اختصاصي اين امكان براي وردپرس و جوملا اضافه شده صحت داره؟ ادامه مطلب
سلام . خیلی خوشحالم که عضو این سایت شدم چند تا سوال داشتم : اول اینکه من تازه شروع به یادگیری دریم کردم . من برای شروع میخوام از قالبهای آماده که بصورت یه عکس psd هست استفاده کنم . خب چطوری میتونم این عکس رو بزارم طوریکه موقع نمایش در مرورگر کل صفحه رو پوشش بده؟ موقعی که بک گراندش هم میکنم از......
سلام دوستان من میخوام یه فرم تماس بسازم که پس از اینکه کاربر فرم را پر کرد البته به زبان فارسی ، یک نسخه به ایمیل ارسال بشه و اطلاعات فرم روی دیتابیس(mysql) نیز ذخیره بشه تا بتونم از اون export بگیرم ، لطفا مرا راهنمایی کنید ادامه مطلب
با سلام به دوستان من ميخواستم واسه وبلاگم گزينه جستجو دركل وب سايت بذارم ميشه راهنماييم كنيد.:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-? ادامه مطلب
چطور می تونم وقتی یه عکس میزارم هم افقی و هم عمودی در وسط صفحه قرار بگیره؟ ادامه مطلب
سلام دوستان من ميخواستم بدونم با دريم ويور و فوتوشاپ و بدون داشتن دانش html و css و php ميتونم سايت طراحي كنم؟ و اينكه يه منبع خوب واسه ياد گيري دريم ويور ميخواستم. (سي دي يا كتاب) ممنون ادامه مطلب
چطوری میشه تو 1 سلول جدول پشت زمینه ای قرار داد که تکرار بشه؟ ادامه مطلب
Have the same love of life: the mist flower in the water Have the same life of love ??????????????????Of: mist flower in the water ????????????????? Original recurrence in 2006-02-21?? Popularity: 7037 Is there life in this world remain unchanged? This is what I understand from the day wanted...
سلام میخواستم بدونم چطوری میتونم توی یک صفحه وب یک فایل اجرایی exe رو اجرا کنم منظورم توی صفحه وب هست وقتی یه ادرس اینترنتی رو دادم مثلا www.mahmood.com (http://www.mahmood.com/) صفحه ای با این آدرس باز شه و توش این نرم افزار اجرا بشه منظورم همون فایل اجرایی exe هستش حجم فایل هم زیاد نیست. اصلا...
سلام . من موقع مشخص کردن Server برای کار با cms تو Dreamweaver مشکل دارم یعنی نمی تونم سایتم و live ببینم . لطفا کمکم کنید . با تشکر ادامه مطلب
سلام لطفا نحوه ی کار با با قالب های CMS را در دریم ویور رو توضیح بدید همچنین نحوه ی لود اینگونگه قالبها در Dreamweaver ؟ با تشکر ادامه مطلب
سلام. کسی لینک AdobeDreamWeaver CS5 ME رو که کرکشم همراهش باشه داره؟ لینک Adobe Extension Manager CS5 رو هم ممنون میشم اینجا قرار بدین. ادامه مطلب
محیط کار دریم ویور من به شکل کد در آمده در قسمت window-worklayout هر کدام از گزینه ها را میزنم باز هم به شکل کد میاد و قسمت designer را نشان نمیده لطفا راهنمایی کنید ادامه مطلب
چه میتونم یه سایت طراحی کنم که وقتی با لپ تاپ دیده میشه مثل شکل یک باشه و وقتی با کامپیوتر های خانگی دیده میشه به صورت شکل دو باشه مرسی ادامه مطلب
سلام home page کردن یک صفحه در دریم ویور cs4 چگونه است در دریم ویور cs3 با کلیک راست کردن روی صفحه مورد نظر و انتخاب گزینه set as home page انجام می شود اما در دریم ویور cs4 همچین گزینه ای در کلیک راست وجود ندارد . ادامه مطلب
*سلام. در تصویری که ضمیمه کردم، میخوام عبارت "توجه کنید: برای..." درست در وسط آیکون قرار بگیره. الان این متن تقریبا در قسمت زیر آیکون قرار داره. قبلا میدونستم اما یادم رفته، فکر کنم باید یک خصوصیت text باشه. ممنون از تمامی دوستان* ادامه مطلب
پسورد DreamWeaver cs4 رو می خواستم ادامه مطلب
سلام من یه قالب داشتم واردش کردم بعد css اش رو هم وارد کردم وقتی مکان پست ها رو می کشم که بزرگ شه بزرگ می شه بعد توی سایت کار نمی کنه یه بار هم کلش رو بزرگ کردم بازم نشد این هایی که اپلود کردم اصلش هست ممنون میشم یک نفر درست کنه برای می خوام کلا قالب توی هر مانیتوری پهن نشون داده بشه مثل فروم ها ...
سلام چطوری از Draw Ap Div که در منوی Layout دریوم ویور هست استفاده کنم تا بشه محتوای این تگ رو در مرور گر های مختلف و مانیتور های مختلف با وضوح گوناگون جای ثابتی قرار داد. یعنی وقتی داخلش مثلا یک فلش قرار دادم و با موس به مکان دلخواه صفحه ام بردم در همه مانیتور ها موقعیتش تغییر نکنه (یه... ...
سلام. این کد وبلاگ منه اگه میشه بهم بگین کد تبلیغ دقیقا کجا باید گذاشته بشه
دوستان توی دریم ویور وقتی از فونت های Tahoma، arial ، times new roman استفاده میکنم درهنگام تایپ فارسی اعداد باز هم به صورت انگلیسی نشون داده می شند؟ چکار باید بکنم که این مشکل بر طرف بشه؟ این عکس رو ببینید: Image: http://demo.chevereto.com/thumbs/untitlxwx.jpg ... ادامه مطلب
*چطور میتونیم قسمت remote info رو با استفاده از ftp تنظیم کرد . هر جورشده منو کمک کنید* .:-?:green:ممنون ادامه مطلب
سلام به خدمت همه اعضای محترم! می خواستم بدون این سایت با چه برنامه ای کار شده است و چه جوری طراحی شده است؟ منظورم این است که روش کار این سایت چه طور است؟؟ آیا کدام قالب خاصی دارد؟؟ یا باکدام برنامه ایجاد شده است. http://www.iran-newspaper.com/http://www.iran-newspaper.com/ ادامه مطلب
سلام از دوستان و مديران گل خواهش مي كنم يكي منو كمك كنه من تازه وارد هستم ولي مي تونم با اراده اي كه دارم كارايي رو كه ياد ندازم با كمي تلاش ياد بگيرم خواهش مي كنم اگر ميشه به من بگين با دريم ويور ميشه يه قالب درست كرد براي phpnuke مشهد تيم يا نه خواهش مي كنم جوابمو بدين نمي دونم جاي اين تاپيك... ...
الان 1 کاربر درحال بازدید انجمن هستند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
انتخاب بازه زمانی
مرتبسازی
قوانین و اساسنامه