سلام. اگه ممکنه این کد رو برای من ویرایش کنید. طوری که وقتی رو اراسل کلیک میکنیم محتویاتش به ایمیل من ارسال بشه. ایمیل من مرسی
كدام نوع فرمت صوتي براي صفحات اينترنت بهتر است و نياز به برنامه خاصي براي پخش ندارد با تشكر
سلام رفقا اگه ممكنه يه كد بهم بديد براي شمارش تعداد كليكهاي افراد بر روي يك لينك. اگه ممكنه اچتيامال باشه يعني بشه در بين كدهاي html استفاده كرد. ممنون.
سلام. چطوری میتونم برای جدولی که طراحی کردم سایه بزنم؟ یعنی یه تیبل وسطه صفحست که میخوام گوشه های اونو سایه گذاری کنم. مرسی
سلام، نظرتون چیه؟ (البته هنوز سایت خالیه و Data Insert نشده) www.titanmed.ir
سلام. من می خوام وقتی یک صفحه خاصی از سایت اجرا میشه (مثلا همون index) یک صفحه دیگر هم باز بشه. آیا نیاز به کد داره؟ در ضمن اگر کد می خواد یا ترفند داره یه جور باشه که فایروالها بلوکش نکنند. مثال ساده تر مثلا من آدرس www.test.com هم باز بشه. یه جایی دیدم که یه سایتی اینطور بود. اگر کدی...
سلام. من یه اشتباهی کردم از این تبلیغا گذاشتم تو سایتم(توی محیط فرانت پیج) وقتی راست چینش کردم اسکرول بار افقی زیر نرم افزار تشکیل شد به طوری که برای دیدن جدول سمت راستی باید نیم ساعت این اسکرول بار رو نگه داریم بریم طرف جدول سمت راست و دوباره همون زمان برگردیم. اینا در حالیه که فقط تو محیط...
سلام. دوستان یک برنامه میحواستم که بتونم فایلهای php رو ویرایش کنم. من از PHP Expert Editor 4.2 استفاده میکردم که فوق العاده راضی بودم. ولی بعد 30 روز وقتش تموم شد و از کار افتاد. اگه کسی کرکش و داره بی صبرانه منتظرم و ممنون میشم اگه بده. اگه هم کرکش و ندارید یک برنامه ای مثل اون معرفی کنید. 2-3...
سلام من می خواستم قسمت جستجو را در یه سایت طراحی کنم بطوری که این جستجو فقط گزینه های موجود در اون سایت رو پیدا کنه.
سلام. من یه فلش تو سایتم گذاشتم،بعد وقتی ویندوز عوض کردم قبل از اینکه برنامه فلش پلیر رو نصب کنم رفتم تو سایتم فلشم دیده نمیشد.در حالی که وقتی به سایت وبگذر رفتم چند تا از این بنز های تبلیغاتی فلش گذاشته بود که تونستم اونو ببینم! می خواستم بپرسم که اون چطوری این کارو کرده؟اگه کد خاصی داره...
بچه ها می خوام بهم بگین طراحی وب سایتهای فول فلش چه مزیت و چه معایبی داره ؟
من دارم یه سایت می زنم نمی دونم برای قالبش چیکار کنم.پوله زیادی هم ندارم .اخه بضی جاها می گن 160 تومان می گیرن :eek: . قالب اماده نیست یا قالب همین سایت یا ....... . لطفا راهنماییم کنید.
دوستان و اساتید خسته نباشید همونطور که میدونید پسوند های رایج در این ضمینه اینا هستن: wmv --> windows media video rm --> real media
سلام ... چجوری میشه واسه Pda و گوشیهای موبایل سایت مخصوص درست کرد؟
سلام دوستان از شما يه راهنمايي ميخوام ! من دنبال راه کارهايي براي افزايش بازديد کنندگان سايتم هستم ! شما فرض کنيد سايت مطلب جذابي برراي بازديد کنندگان ندارد (يعني با مطالب جالب نميتونم کسي رو جذب کنم) حالا براي اينکه حداقل يکبار هم که شده کاربرها از سايت بازديد کنند چه پيشنهادي داريد ؟ البته...
با سلام خدمت دوستان عزيز امروز ميخواستم يه سايت به شما معرفي كنم . كه ميتونيد با ثبت لينك خودتون از امار سايت در الكسا و رنكتون در گوگل با خبر شويد.
خيلي برام مهمه بدونم چيكارا مي شه كرد رتبه سايت تو گوگل بالا بره مخصوصا عكسا چون اينتور كه شنيدم موتورا ، از روي تگا تشخيص مي دن مثل تگ "ALT" ولي وقتي يه سايت كه تو صفحه اول گوگله سورسشو ديدم با اين قضيه رو برو شدم. مثلا: کد:
با عرض سلام خدمت دوستان. اگه یه توضیح کامل در مورد دیتابیس به من بدید که چی هست و چیکار میکنه ممنون میشم. در ضمن با توجه به تحریم سی پنل آیا این امکان وجود داره که من با ftp یا نرم افزار دیگه ای یه دیتابیس بسازم؟ سوالی که در مورد جعبه پیام دارم اینه که من چطور می تونم یه کمبو بسازم که نام...
سلام و خسته نباشید . سوالی داشتم : با چه دستوری میتونم یک قسمت برای آپلود فایل در یک صفحه html ایجاد کنم ؟ یعنی کاربر بتونه به راحتی روی هاست فایل آپلود کنه ..
سلام.خوبین ؟ خواهش می کنم این تاپیک رو نه منتقل کنید و نه از بین ببرید. ممنون. خوب می دونم این پستم بعد از تقریباً 4-5 ماه پیش فعالیت منه. اا..... من امسال سال سومم... و سال دیگه کنکور دارم. و این هم هست که معدل امسالم خیلی مهمه.
سلام خیلی وقت بود دوست داشتم عکس های قدیمی از وبسایت های بزرگ و پربازدید امروزی رو ببینم.ولی چیزی فراتر از عکس رو پیدا کردم.یعنی خود وبسایت رو! در لینک زیر می تونید وبسایت های Yahoo,Google و MSN رو در سال های دور ببینید.امیدوارم مثل من خوشتون بیاد. ...
سلام. باید ببخشید که من سوالاتم یکمی ابتدایی هستن. همینجا از دوستانی که تا حالا به من کمک کردن تشکر میکنم. من خیلی دنبال کد یه باتن گشتم که وقتی فشارش میدیم بره تو و بالاخره پیدا کردم اما نمیدونم که چطوری باید بهش لینک بدم.من از طریق اون علامت لینکی که بالای فرانت پیج بود این کارو کردم...
دوستان آيا راهي هست كه فايل PHP را در سورس كد HTML فراخواني كرد؟ البته بدون استفاده از تگ! کد HTML:
پیشنهاد می کنم اگه از فرانتپیج 2003 یا دریمویور استفاده میکنید از webplus استفاده کنید. ولی اگر از فرانتپیج 2007 استفاده می کنیید این برنامه را پیشنهاد نمی کنم. ولی در کل بهتر از اینهاست.
سلام دوستان یه کدی هست که با هر بار وارد شدن به صفحه یه تصویر اتفاقی رو نمایش میده حالا چطوری میشه بجای تصویر، یه تصویری که تو بکگراند هست رو به طور اتفاقی نمایش بده؟ درواقع کدرو برای بکگراند اعمال کنیم
الان 1 کاربر درحال بازدید انجمن هستند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
انتخاب بازه زمانی
مرتبسازی
قوانین و اساسنامه