جدیدترین مباحث

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2
1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج 1 تا 20 از 21 مجموع

موضوع: سوالات یك مشتری قبل از خرید

پیشفرض سوالات یك مشتری قبل از خرید

درود
    خوب از عنوان تاپیكم پیداست كه قصد خرید دارم ‘ اما اولش چند تا سوال دارم .

1- شما نوشتین كه وی بی می خرید همراه با وی بی فارسی به نام مشتری با قیمت 218 هزار تومان
    در صورتی كه قیمت وی بی 160 دلاره ‘ و فكر كنم پی پال هم دلاری حدودا 1000 باشه كه می شه 160 هزار قبلا هم فكر كنم قیمت زبان فارسی شما 30 هزار تومان بود ( البته شاید اشتباه می كنم ) كه می شه 190 هزار تومان . آیا شما به خاطر خرید وی بی 28 هزار تومان كارمزد می گیرید ؟ اگر بلی آیا این قیمت یكمی زیاد نیست ؟

2- قیمت vbseo در سایت رسمی اش اگر اشتباه نکنم چیزی حدود 140 تا 150 دلار بود , اما شما نوشتین نصب vbseo تنها 30 دلار آیا این ها کمی باهم اختلاف دارند یا اصلا وی بی سئوی شما یک چیز دیگس ؟ البته اینگونه هم نباید باشد چون شما دقیقا لینک سایت رسمی vbseo را داده اید .

3- اون جوری که من متوجه شده ام شما فایل زبان فارسی را به مشتریان خود نمی دهید و تنها خودتان با گرفتن یوز و پسوورد کنترل پنل اقدام به این کار می کنید و در صورتی که من اگر بخواهم در لوکال هم روی وی بی و فروم خود کار کنم این امکان را نخواهم داشت .
    خوب فعلا اگر امکان داره به این سوالات پاسخ دهید تا ببینیم آیا مشتری شما می شویم یا نه .
    با سپاس و بدرود

پیشفرض

درود و سلام
    راستش من هر بار اومدم دیدم متاسفانه جوابی داده نشده , نمی دونم مدیر محترم این تاپیک را دیده اند یا خیر ! در هر صورت من هنوز هم منتظر هستم تا پاسخ بدین چون واقعا قصد خرید دارم و در حال ارزیابی راه های مختلف می باشم .
    با سپاس از شما

مدیرکل

پیشفرض

1. تعرفه نهایی دلار برای ما به علت تعدد خریدها و مبالغ بالا با كارمزد بالاتری تمام می شود كه متعاقبا در قیمت نهایی انجام خرید تاثیر می گذارد (فعلا تعرفه ها به این صورت هست - انشالله در آینده تنزل یابد)

2. نسخه ی قدیمی در اینترنت موجود است و هزینه ذكر شده برای "اعمال تنطیمات" دریافت می گردد. جهت خرید نسخه جدید خرید لایسنس الزامیست.

3. خیر. یك نسخه برای مشتری ارسال می شود. و انجام مراحل نصب در كلیه امور فقط برای آسودگی خیال كاربر جهت اطمینان از صحت تنظیمات است.

از بابت تاخیر عذرخواهی می كنم.

پیشفرض

درود بر شما دوست عزیز
    بسیار بسیار از بابت پاسخگویی اتان سپاسگذارم ‘ پاسخ هایتان كاملا شفاف و كامل بودند و بنده به احتمال زیاد زحمت خرید وی بی خود را به عهده ی شما دوست و هموطن خوبم خواهم گذاشت اما با اجازه ی شما می خواستم یك چند تا سوال دیگر هم داشته باشم .

1- در بیشتر نسخه هایی كه دیده ام تنها آنهایی كه قابل ترجمه بوده ‘ ترجمه شده و خیلی از جاها ترجمه نشده اند مثلا تمام قسمت های وی بی یك علامت سوال هم كنارش هست كه با كلیك بر روی آن كمك خود وی بی نمایش داده می شود آیا شما آنها را هم ترجمه كرده اید ؟
    2- برای یك سال اول خوب هزینه از سوی شما دریافت می گردد اما برای سال های بعد اگر من خودم حساب پیبال باز كرده باشم می توان نسخه های جدید تر را با پرداخت هزینه به سایت رسمی وی بی دریافت كنم یا اینكه همیشه باید از كانال شما این كار صورت گیرد ؟
    3-برای هر نسخه ی جدید شما فایل زبان جدید ارائه می دهید ؟
    4- برای سالهای بعد برای نسخه زبان جدید چقدر می بایست پرداخت كنم ؟
    5-برای نصب و تنظیمات اولیه وی بی ‘ حك هایی را مد نظر دارم كه نمی دانم نامشان چیست یا اصلا وجود دارند یا خیر ایا در مورد این مشكلات هم كمك می كنید ؟
    6-برای تبلیغ سایت و فروم چه كمكی می كنید البته با احتساب هزینه ؟
    7- من قالب پیشفرض خود وی بی را می خواهم فقط یكی دو قسمت را دوست دارم تغییر كنند مثلا آواتار و مشخصات كاربر و همین طور لوگوی سایت از سمت راست به سمت چپ بروند ( مانند سایت پرشین تولز ) آیا برای چنین كاری هم از من هزینه دریافت می كنید ؟
    8-به دلیل تازه كار بودن در این فروم ایا پاسخگوی سوالات و مشكلات احتمالی اینجانب خواهید بود و تا كی .
    9- یك حكی هست كه كار تبدیل به اچ تی ام ال را می دهد ایا نصب آن بهتر است یا نسخه ی وی بی سئوی پیشنهادی شما .

بازهم از شما مدیر محترم از بابت پاسخوگی اتان سپاسگذارم .
    در ضمن در صورت امكان بنده قصد دارم بعد از آمدن نسخه 7 و در اردیبهشت 87 برای خرید وی بی مزاحمتان بشوم

مدیرکل

پیشفرض

پشتیبانی فنی (عمومی و اختصاصی) برای كلیه مشتریان ما به مدت یكسال هست اما در حالت كلی بیش از این زمان است. اغلب مشتریان ما بیش از 2 یا 3 سال است كه از خدمات پشتیبانی استفاده می كنند.

1. بخش راهنمای مدیریت ترجمه نشده است (به دلیل حجم انبوه جملات و زمانبر بودن)

2. بله خودتان می توانید اقدام كنید
    3. بله و بروز رسانی قالب و زبان صورت میگیرد
    4. هیچ گونه هزینه ای دریافت نمی شود
    5. بله همراه با نصب رایگان
    6. به سایت http://iranadclick.com می توانید مراجعه كنید
    7. خیر
    8. یكسال
    9. برنامه مذكور هم مناسب هست

موفق باشید.

پیشفرض

با درود و تبریک سال نو
    خوب من طبق عرایض قبلی ام در اوایل اردیبهشت ماه تصمیم به خریداری داشتم که خوب یکجورایی چند روز جلوتر می خواهم این زحمت رو برام بکشید و یک نسخه از وی بی برایم خریداری کنید .فقط چند تا سوال .

1-می خواستم از طریق سایت درخواست خرید خود را ثبت کنم که دیدم باید آدرس سایت را هم وارد کنم اما من برای سایت جدیدم دنبال یک دومین هستم و چند تایی زیر نظر دارم اما هنوز از بین آنها انتخاب نهایی ام را انجام نداده ام , آیا برای خرید باید اول دومین خود را انتخاب و ثبت کنم یا فقط ایمیل ام کافی است , اگر دومین لازمه من سریعتر یکی از آنها را انتخاب کنم .

2- باعرض معذرت فروم شما برای من بر خلاف خیلی از فروم هاخیلی سنگین باز می شه , آیا این مسئله به زبان نصب شده ی شما ربطی دارد یا خیر به قالب شما بر می گردد ؟

3-هک ها و تنظیماتی را که نیاز دارم چگونه به اطلاع شما برسانم با ایمیل ؟

سپاس از شما , تا پنجشنبه 22 فروردین ( 10 آوریل ) سعی می کنم درخواست خود را ثبت و هزینه را به حساب شما واریز نمایم . ( در ضمن امیدوارم حساب تجارت یا سپهر صادرات داشته باشید )
    با احترام car20

پیشفرض

درود بر شما
    من چهار روز صبر كردم اما شما جوابی ندادین ‘ من درخواست خرید خودم را در سایت شما ارسال كردم ‘ و در قسمت نام سایت ‘ ناتم سایتی را كه قرار است وی بی را بر رویش نصب كنم را نوشتم .
    بدرود و خدانگهدارتان

مدیرکل

پیشفرض

1. ضروری نیست امكان سفارش وجود دارد
    2. به هیچ كدام. شاید سرور سایت از سمت isp شما با قطعی یا كندی سرعت مواجه هست. اینجا كه مشكلی نیست.
    3. بله ایمیل

عضو سایت

پیشفرض

سلام خدمت مدیر محترم
    ببخشید مبلغ 257 هزار تومان برای خرید لاینس نامحدود و 2 گیگ هاست به حساب شما واریز كردم روز شنبه
    ولی حتی یك ایمیل به من نزدید
    زدید 3 روزه تحویل می دید
    ولی الان داره به هفته می كشه (البته من عجله ندارم فقط شما یه جوابی بدید )
    چند بار از طریق ارتباط با ما اعلام كردم دی ان اس های دامنه خودم را به چی تغییر بدم که به هاست شما متصل بشه
    بار جواب ندادید
    لطفا یه جوابی بدید

پیشفرض

درود و سپاس
    خوب , ما هم به جمع مشتریان شما پیوستیم , امروز یعنی پنجشنبه 22 فروردین براتون پول واریز کردم و اطلاعات مورد نیاز را از طریق قسمت تماس با ما , اعلام پرداخت برایتان فرستادم .
    ضمن تشکر و قدردانی از شما دوست عزیز , امیدوارم به زودی به کمک شما شاهد برپایی انجمن وی بی خود باشیم . با سپاس بدرود

پ ن: ایا نیازی به ارسال فیش اسکن شده هست یا خیر ؟ من در قسمت شماره فیش , شماره ی قرمز رنگی را که در گوشه ی سمت راست و بالای فیش بود را نوشتم , امیدوارم که منظورتان همان شماره بوده باشد .
    آخرین ویرایش توسط car20 در تاریخ 10/04/2008 انجام شده است

مدیرکل

پیشفرض

ممنون دریافت شد. منتظر دریافت ایمیل مشخصات خود باشید.

به جمع ما خوش آمدید

عضو سایت

پیشفرض

سلام
    ممنون
    انجمن من هم راه افتاد
    فقط من هیچی بلد نیستم
    جائی نیست كه در مورد قسمت های مختلف آموزش ببینم
    البته فارسی
    و اینكه همین یه قالب را داره ؟

مدیرکل

پیشفرض

در صفحه اول سایت فهرست سایتهای سازنده قالب لیست شده اند.

به "راهنمای جامع" كه لینك آن در بالای انجمن هم ذكر شده مراجعه كنید.

پیشفرض

درود بر شما
    اول از همه از بابت زحمتی كه كشیدین و لایسنس وی بی را برام خریداری كردین تشكر و قدردانی می كنم ، من هنوز مشخصات كنترل پنل دومين هايم برايم ارسال نشده تا دي ان اس هايشان را تغيير بدم و سپس مشخصات هاست را برايتان ارسال كنم ، به محض اينكه ارسال شد برايتان خواهم فرستاد .
    من امروز به قسمت كاربران وي بي وارد شدم ، به قسمت Switch Customer Account دسترسي نداشتم نمي دونم چرا ؟ ابتدا حتي براي دانلود هم مرتب كاستومر نامبر و پسوورد مي خواست و وقتي وارد مي كردم مي گفت كه اشتباهه ، اما بعد از مدتي درست شد و دانلود كردم ، اما به قسمت مشخصات اكانت دسترسي ندارم .
    لطفا يك نسخه از وي بي فارسي براي نصب و تست در لوكال تا آماده شدن هاستينگ برايم ارسال نماييد .
    با سپاس ، بدرود
    آخرین ویرایش توسط car20 در تاریخ 12/04/2008 انجام شده است

پیشفرض

سلام
    من فكر می كنم جناب شیرازی دسترسی به اینترنت ندارند ‘ چون نه تنها به سوالات فروم پاسخ ندادند ‘ بلكه ایمیل ها را هم بی پاسخ گذاشتند ‘ پس بهتره فعلا یكمی حوصله كنیم .

مدیرکل

پیشفرض

fxaryn لطفا مشخصات لاسنس و ftp را از صفحه "ارتباط با ما" مشتری سایت، ارسال كنید.

عضو سایت

پیشفرض

نقل قول ارسالی توسط FxAryan مشاهده موضوع
    امروز هم كه خبری نشد
    ايشون ظاهرا بيمار هستند.صبر داشته باشيد تا برگردند.

عضو سایت

پیشفرض

نقل قول ارسالی توسط amirarsalan مشاهده موضوع
    ايشون ظاهرا بيمار هستند.صبر داشته باشيد تا برگردند.
    ایشون اگه بیمار هم باشن كار حرفه ای ایجاب می كنه كه یه نفر به جای خودشون بزارند

الان من به خاطر مشكلات زیاد مجبور شدم فارسی ساز ایشون را پاك كنم و از یكی دیگه فارسی ساز خریداری كنم
    و برای پشتیبانی هم با یه نفر دیگه قرار داد ببندم

الان هم كه هاستی كه از ایشون خریده بودم مشكل پیدا كرد و كل دیتابیس من پاك شد

الان رسما خبری از انجمن من نیست
    كی جواب گو وقتی آبروی من رفته ؟
    وقتی این همه تبلیغ كردم و افرادی كه عضو شدند دیگه نسبت به من بی اعتماد شدند

هاست ایشون كه بازپرداخت پول نداره !!!

همه اطلاعات منم پرید
    اون از انجمن و پشتیبانی 24 ساعته!!!!!!!!!!!!1

اینم از هاست

پول 2 تا انجمن تا حالا خرج كردم

آخرش هم فقط بی آبرویی برام موند

عضو سایت

Thumbs up

انجمن امروز نصب شد
    تشكر
    آخرین ویرایش توسط FxAryan در تاریخ 16/05/2008 انجام شده است

مدیرکل

پیشفرض

نقل قول ارسالی توسط daeiahmad مشاهده موضوع
    ایشون اگه بیمار هم باشن كار حرفه ای ایجاب می كنه كه یه نفر به جای خودشون بزارند

الان من به خاطر مشكلات زیاد مجبور شدم فارسی ساز ایشون را پاك كنم و از یكی دیگه فارسی ساز خریداری كنم
    و برای پشتیبانی هم با یه نفر دیگه قرار داد ببندم

الان هم كه هاستی كه از ایشون خریده بودم مشكل پیدا كرد و كل دیتابیس من پاك شد

الان رسما خبری از انجمن من نیست
    كی جواب گو وقتی آبروی من رفته ؟
    وقتی این همه تبلیغ كردم و افرادی كه عضو شدند دیگه نسبت به من بی اعتماد شدند

هاست ایشون كه بازپرداخت پول نداره !!!

همه اطلاعات منم پرید
    اون از انجمن و پشتیبانی 24 ساعته!!!!!!!!!!!!1

اینم از هاست

پول 2 تا انجمن تا حالا خرج كردم

آخرش هم فقط بی آبرویی برام موند

در ایمیل توضیح ندادید كه چرا دیتابیس پاك شده!؟ بی دلیل امكان وجود خرابی در بانك داده انجمن نیست مگر با دستكاری.....
    درضمن شما حتما لازم هست هرچند وقت یكبار (حداقل سه یا چهار روز یكبار) بك آپ كامل از سایت بگیرید كه احتمال زیاد این كار رو هم انجام نداده اید.

لطفا مشخصات سایت و انجمن رو ارسال كنید تا كنترل كنم

+ پاسخ به موضوع
صفحه 1 از 2
1 2 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مشاهده موضوع هستند. (0 عضو و 1 مهمان)

کلیدواژه های این مبحث

قوانین ارسال

• نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید