+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج 1 تا 3 از 3 مجموع

موضوع: مشکل انتقال Database

عضو سایت

پیشفرض مشکل انتقال Database

با سلام
    من میخواستم سرور سایتم رو عوض کنم ولی مشکلی که هست اینه که من هربار از Database Backup میگیرم و روی سرور جدید میریزم Character ها بهم میریزه
    کاری که من میکنم اینه که به وسیله ی SSH Backup میگیرم
    روی http میزارمش رو با Wget روی سرور جدید میبرم
    با SSH Database رو دوباره بازیابی میکنم
    ولی بعد از همه ی این کارها فروم به صورت این تالار فقط مخصوصی افراد فعال انجمن Ù…ÛŒ باشد. برای در میاد
    میخواستم ببینم مشکل از کجا میتونه باشه
    با تشکر

عضو سایت

پیشفرض

من سام هستم (2001) I Am Sam نسخه DVD بچه آبی (2008) Baby Blues نسخه DVD 21 (2008) نسخه DVD خائن (2008) Traitor نسخه DVD قرمز (2008) Red نسخه DVD پرونده های ایکس 2 : می خواهم باور کنم (2008) The X Files 2: I Want to Believe نسخه DVD بالون سیاه (2008) The Black Balloon نسخه DVD سریال جواهری در قصر در پنج DVD با زیر نویس فارسی سریال گمشدگان Lost - سری کامل (All Seasons) نسخه DVD سریال 24 TV series نسخه Divx در 6 فصل (6Seasons)ارائه روی DVD سریال گمشدگان Lost - فصل اول (Season 1) نسخه DVD سریال گمشدگان Lost - فصل دوم (Season 2) نسخه DVD سریال گمشدگان Lost - فصل سوم (Season 3) نسخه DVD سریال گمشدگان Lost - فصل چهارم (Season 4) نسخه DVD سریال 24 TV series فصل اول و دوم و سوم (Seasons 1&2&3) ارائه روی DVD سریال 24 TV series فصل اول (Season 1) ارائه روی DVD سریال 24 TV series فصل دوم (Season 2) ارائه روی DVD سریال فرار از زندان Prison Break فصل اول (Season 1) نسخه DVD سریال فرار از زندان Prison Break فصل دوم (Season 2) نسخه DVD سریال فرار از زندان Prison Break سری کامل(All Seasons ) نسخه DVD سریال فرار از زندان Prison Breakفصل سوم(3 Season) نسخه DVD سریال نابودگر:ماجراهای سارا کانر (2008) Terminator: The Sarah Connor Chroniclesفصل اول و دوم نسخه DVD سریال اسم من ارله My Name Is Earl نسخه DVD سریال قهرمانان Heroes (فصل اول) نسخه DVD سریال فرار از زندان Prison Breakفصل چهارم(4 Season) نسخه DVD سریال قهرمانان Heroes (فصل دوم) نسخه DVD سریال قهرمانان Heroes (فصل اول و دوم و سوم) نسخه DVD سریال کره ای افسانه (2007) The Legend : The Story of the First King's Four Gods نسخه DVD سریال فرشته ای در آمریکا (2003) Angels in America نسخه DVD سریال دوستان (2004-1994) Friends فصل اول نسخه DVD سریال نابودگر:ماجراهای سارا کانر (2008) Terminator: The Sarah Connor Chroniclesفصل اول نسخه DVD سریال نابودگر:ماجراهای سارا کانر (2008) Terminator: The Sarah Connor Chroniclesفصل دوم نسخه DVD سریال قهرمانان Heroes (فصل سوم) نسخه DVD سریال (2002) Taken نسخه DVD سریال کایل ایکس وای (؟؟؟-2006) Kyle XY نسخه DVD سریال 24 TV series فصل سوم (Season 3) ارائه روی DVD سریال دکستر (؟؟؟ - 2006) Dexter فصل اول مسابفات کشتی کج 2008 موسوم به Hell In A Cell سریال آلیاس (2006 - 2001) Alias (فصل اول) نسخه DVD سریال ماورای طبیعت (؟؟؟؟ - 2005) Supernatural (فصل اول) نسخه DVD سریال پرنده خارزار (1983) The Thorn Birds نسخه DVD سریال لا س وگاس (2008-2003) Las Vegas فصل اول نسخه DVD سریال زنان سرسخت (؟؟؟-2004) Desperate Housewives فصل اول نسخه DVD سریال زنان سرسخت (؟؟؟-2004) Desperate Housewives فصل اول و دوم نسخه DVD سریال زنان سرسخت (؟؟؟-2004) Desperate Housewives فصل دوم نسخه DVD سریال آلیاس (2006 - 2001) Alias (فصل دوم) نسخه DVD سریال آلیاس (2006 - 2001) Alias (فصل اول و دوم) نسخه DVD مستند خارق العاده سیاره زمین Planet Earth نسخه DVD سریال پل پنهان (1990) Twin Peaks نسخه DVD سریال پوینت پلیژنت (2005) Point Pleasant نسخه DVD حیات وحش نسخه DVD مستند راز (2006) The Secret نسخه DVD مراسم افتتاحیه المپیک پکن 2008 نسخه DVD مستند خارق العاده سیاره زمین Planet Earth نسخه DVD شرک 3 (2007)Shrek the Third نسخه DVD راتاتویی (2007) Ratatouille نسخه DVD فیلم خانواده ی سیمپسون ها (2007) The Simpsons Movie لاکپشتهای نینجا (2007) TMNT نسخه DVD انیمیشن "فيلم زنبوری" (2007) Bee Movie نسخه DVD انیمیشن "انیماتریکس" The Animatrix نسخه DVD قطار سريعالسير قطبي The Polar Express نسخه DVD فانتزی نهایی 7 Final Fantasy VII: Advent Children نسخه DVD انیمیشن انیمیشن "خوشی بعد از هیچوقت " (2006) Happily N'Ever After هورتون صدای یک هو را میشنود! (2008) Horton Hears a Who نسخه DVD سفر شگفت انگیز چیهیرو (2001) The Spiriting Away of Sen and Chihiro نسخه DVD انیمیشن وال-ای (2008) WALL·E نسخه DVD انیمیشن" پاندای كونگفوکار " (2008) Kung Fu Panda نسخه DVD انیمیشن "دانکی شوت" (2008) Donkey Xote نسخه DVD انیمیشن "باربی و قلعه الماس" (2008) Barbie and the Diamond Castle نسخه DVD
    آخرین ویرایش توسط hamed_u139 در تاریخ 14/01/2009 انجام شده است

+ پاسخ به موضوع

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مشاهده موضوع هستند. (0 عضو و 1 مهمان)

کلیدواژه های این مبحث

قوانین ارسال

• نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید