+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج 1 تا 5 از 5 مجموع

موضوع: کمک فوری!!!

عضو سایت آواتار farhad-xx

Arrow کمک فوری!!!

با سلام من چند وقت پیش از شما لاینسس 1 ساله گرفتم اینم آدرس سایتم بودwww.abiposhan.com بنا به دلایلی سایتم رو بستم و الان دوباره میخوام لاینسس خودمو برگردونم ولی بدبختی اینجاست که اون ایمیلی که با اون لاینسس خریدم و دریافت کردم خیلی وقته هک شده الانم دوباره میخوام لاینسس خودمو دریافت کنم فکر کنم آقای شیرازی منو یادتون هست آیدی شما رو هم اد کرده بودم اینم از آیدی که هک شده بود farhad_aria17 الان میشه بگین چه خاکی تو سرم کنم که بتونم لاینسس خودمو برگردونم؟؟؟

مدیرکل

پیشفرض

مشخصات لایسنس تغییر نکرده... می تونید لاگین کنید و نسخه جدید رو دانلود کنید.

اگر رمز لایسنس تغییر کرده پس کمی مشکل وجود داره.
    با support@vbulletin.com تماس بگیرید و جریان رو تعریف كنید. یك سری اطلاعات برای تایید هویت شما ازتون میخوان كه باید به اونها بدید بعد میشه لایسنس رو به آدرس ایمیل جدید شما تغییر نام بدن.

در ضمن اینكه ایمیل شما هك شده معنیش این نیست كه شما مواظب اكانت اتون نبودید و هك شده اما به هرحال مسوولیتش با خودتون هست و عواقب یا ضررهای احتمالی متوجه شخص شما خواهد بود.

پیشفرض

نقل قول ارسالی توسط vBfarsi مشاهده موضوع
    مشخصات لایسنس تغییر نکرده... می تونید لاگین کنید و نسخه جدید رو دانلود کنید.

اگر رمز لایسنس تغییر کرده پس کمی مشکل وجود داره.
    با support@vbulletin.com تماس بگیرید و جریان رو تعریف كنید. یك سری اطلاعات برای تایید هویت شما ازتون میخوان كه باید به اونها بدید بعد میشه لایسنس رو به آدرس ایمیل جدید شما تغییر نام بدن.

در ضمن اینكه ایمیل شما هك شده معنیش این نیست كه شما مواظب اكانت اتون نبودید و هك شده اما به هرحال مسوولیتش با خودتون هست و عواقب یا ضررهای احتمالی متوجه شخص شما خواهد بود.
    بدبختی اینجاست که من نه یوزر لاینسس خودم رو دارم نه پسوورد!

پیشفرض

شما برام این کارو انجام میدین آره؟

مدیرکل

پیشفرض

مشخصات لایسنس یعنی Customer number و License Number رو باید داشته باشید اگر مالک لایسنس هستید چون به ایمیل شما برای بار اول ارسال شده.

+ پاسخ به موضوع

اطلاعات موضوع

Users Browsing this Thread

اکنون 1 کاربر در حال مشاهده موضوع هستند. (0 عضو و 1 مهمان)

کلیدواژه های این مبحث

قوانین ارسال

• نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید