سلام
چه طوری میشه تمامیه تاپیک ها و صفحه های یک انجمن رو بدون اینکه تک تک تاپیکها و صفحه هارو باز کنیم توی سیستممون ذخیره کنیم تا بتونیم بصورت آفلاین مطالعه کنیم؟؟
سلام
چه طوری میشه تمامیه تاپیک ها و صفحه های یک انجمن رو بدون اینکه تک تک تاپیکها و صفحه هارو باز کنیم توی سیستممون ذخیره کنیم تا بتونیم بصورت آفلاین مطالعه کنیم؟؟
خب باید با برنامه های دانلود وبسایت بیاد و فرومو دانلود کنید...فک کنم تنها راهش هم همینه!
Quote:
<div>
نوشته ای از amk
[url=/t134871-post2370718.html"#post2370718" rel="nofollow">
خب برنامه توی این زمینه ها زیاد هستند.
یکی اش WebZip هست.
عملکردش برای وب سایت ها با صفحات کم و طوری که توی قسمت فیلترش اعمال کنید که عکس های وب سایت رو نگیره برنامه بدی نیست.
اما برای سایت هایی که حجمش زیاد هست مثل فروم ها و .... من امتحان کردم آخرین نسخه هایش رو.
بعد از دانلود چند تا از صفحه ها یه هویی هنگ می کنه و همه صفحه قاطی پاتی میشن و به همدیگه هم لینک ندارن.
موضوع آزاردهنده دیگه ای که هست اینه که برای استفاده از فروم ها باید به صورت معمول اول با User و Password وارد فروم شد تا بشه تاپیک ها رو کامل دید و امکانات دیگه محدود نشه مثلا نوشته ها نصف میشه و ....
با این نرم افزارهای مشابه WebZip نمیشه با User , Pass وارد شد.
درسته که قسمتی در نرم افزار به این منظور قرار داده شده برای وارد کردن یوزر و پسورد اما عملا کارایی نداره چون اگه توجه کرده باشید در فروم ها وقتی با یوزر و پسورد وارد میشیم یک لینک ایجاد میشه که به صورت اتوماتیک به صفحه اول redirect میشه.
همین موضوع Redirect شدن در اینگونه نرم افزارها مشکل ساز هست.
یعنی دوباره برمیگرده صفحه ها رو با همان فرمت "مهمان" دریافت کردن و قاعدتا به خاطر حجم زیاد صفحات و تاپیک ها، هنگ می کنه وسط کار و ...
من هم خیلی مایل بودم بتونم با یوزر و پسورد وارد بشم و از قابلیت این نرم افزارها استفاده کنم اما عملا به دلایلی که گفتم موفقیت آمیز نبوده.
امیدوارم بقیه بروبچز از تجربیاتشون بگن و راه حل هایی پیشنهاد کنند.
اکنون 1 کاربر در حال مشاهده موضوع هستند. (0 عضو و 1 مهمان)